Lisa Verde Aroma Sept Ambient sprej

Lisa Verde Aroma Sept Ambient sprej

Aroma Sept Ambient sprej je 100% prirodni bezalkoholni biljni kompleks namijenjen za higijensko održavanje čistoće i osvježavanje životnog prostora.
C054135
11,61 €
(116.1€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Aroma Sept Ambient sprej je 100% prirodni bezalkoholni biljni kompleks namijenjen za higijensko održavanje čistoće i osvježavanje životnog prostora. Djelotvornost Aroma Sept Ambient spreja temelji se na prirodnim antisepticima i dezinficijensima prisutnim u čistim eteričnim uljima bogatim flavonoidima, terpenima i fenolnim kiselinama koji polučuju antibakterijski, antifungalni i antivirusni učinak, te uz dodatak 100% prirodne ružmarinske kiseline (RA) pojačavaju antioksidativna svojstva u prostoru. Aroma Sept Ambientsprej pročišćava zrak, služi za dezinfekciju površina i opreme, pribora i radnih pomagala u uvjetima gdje je potrebna mikrobiološka čistoća. Aroma Sept Ambient sprej potrebno je nanijeti na sve površine koje želite očistiti i dezinficirati – toalet, podove i zidove u kupaonici, kuhinjske radne plohe, kvake na vratima i sl. Ovo blago sredstvo pogodno je za svaku prostoriju u domu i radnom okruženju. Njime se uspješno oporavlja ustajali zrak koji ima neugodan miris i loš je za zdravlje, pogotovo dišnog sustava i koji može dovesti do slabljenja imuniteta, pojave alergija, kroničnog umora te smanjiti koncentraciju i pokvariti raspoloženje. Aroma Sept Ambient sprej će zrak u vašem domu ispuniti ugodnim mirisima, očistiti ga od štetnih mikroorganizama i učiniti ga zdravijim u svakom pogledu. Mirisna kompozicija Aroma Sept Ambient spreja smanjuje napetost i pomaže u anti stres terapiji. Njime je moguće popraviti raspoloženje, opustiti se ili potaknuti moždane funkcije, koncentraciju i bolje pamćenje.

Sastojci: Lavandula angustifolia flower water, Lavandula hybrida flower water, Juniperus oxycedrus water, Laurus nobilis leaf water, Rosmarinus officinalis water, Cupressus sempervirens water, Foeniculum vulgare water, Pelargonium graveolens water, Soya lecithin, Lavandula hybrida flower essential oil, Lavandula angustifolia flower essential oil, Laurus nobilis leaf essential oil, Rosmarinus officinalis essential oil, Foeniculum vulgare essential oil, Cupressus sempervirens essential oil, Pelargonium graveolens essential oil, Juniperus oxycedrus essential oil, Propellant: nitrogen.

Uporaba: Sprejem lagano pošpricati radne površine, ostaviti najmanje pet minuta, a zatim ih prebrisati čistom suhom krpom. Za osvježenje manjeg prostora dovoljna su tri do četiri kratka prskanja. Miris, koji je potpuno prirodan, dominirat će prostorom i lagano isparavati s tretiranih površina. Za čist i ugodan životni prostor potrebno je svakodnevno tretirati površine gdje se nakupljaju bakterije. Ne prskati u oči. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 100 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pakiranje
Sprej
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu