• %
Filorga Time Filler 5 XP krema
SVR i uriage

Filorga Time Filler 5 XP krema

Filorga Time-Filler - visoko koncentrirana anti-age krema koja djeluje na sve tipove bora.

C035827
58,09 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 82,99 € -30%
(1161.85998€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 5 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 5 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kombinirajući ekspertizu Filorga laboratorija, posljednje trendove i najučinkovitije tretmane protiv bora (injektiranje hijaluronske kiseline, mezoterapiju i piling), Time-Filler predstavlja sveobuhvatnu anti-age njegu. Tretira sve tipove bora, bez obzira na njihov uzrok: bore koje nastaju kao rezultat tenzije (napetosti) mišića (na čelu, oko očiju), opuštanja (gubitka volumena, najčešće oko nosa, usana i očiju) ili suhoće kože te donosi visoko koncentriranu formulu za vidljive rezultate.

Tripeptid koji djeluje poput botoxa i opušta lice djelujući tako na tenzijske bore. Polirevitalizirajući kompleks (peptid matrixil synthe 6 i retinol u kombinaciji s NCTF® kompleksom) koji se koristi u mezoterapiji i koji stimulira sintezu 6 glavnih komponenti potpornog tkiva kože kako bi djelovao na bore koje nastaju kao rezultat opuštanja kože te ekstrakt motara (bogat vitaminom C i mineralnim solima) koji djeluje kao piling na površini kako bi se koža zagladila. Vitamin E i hijaluronska kiselina u vektoriziranom obliku kako bi se osiguralo njeno dugotrajno i sporo otpuštanje za vidljive rezultate djelovanja na dehidracijske bore. Pigmenti mekog fokusa nove generacije koji trenutačno optički "zamagljuju" bore.

Sadrži NCTF® kompleks: 14 vitamina koji stimuliraju stanice, 24 amino kiseline koje potiču sintezu proteina, 6 koenzima koji optimiziraju metabolizam kože, 5 nukleinskih baza koje stimuliraju staničnu komunikaciju, 4 minerala za očuvanje ravnoteže iona, 2 antioksidansa koji djeluju protiv slobodnih radikala. Ispitivanje na uzorku od 40 žena u dobi od 35. do 60. godina potvrdilo je povećanje hidratacije (33%), smanjenje bora oko očiju i na čelu (19%), zaglađeniju kožu (82%), povećanu hidrataciju (100%) i osjećaj popunjenije kože (74%) nakon samo tri dana upotrebe (dva puta dnevno - ujutro i navečer). Korisnice su također potvrdile da je koža atraktivnija (90%) te da korištenje kreme predstavlja iznimno zadovoljstvo zbog njene teksture (90%).

Uporaba: Nanesite ujutro i/ili navečer na očišćeno lice. Dovoljna je vrlo malena količina jer je proizvod visoko koncentriran!
Za najbolje rezultate slijedite Filorga ritual protiv bora: na čisto lice ujutro nanesite Meso+ anti-age serum i nakon njega Time-Filler kremu. Navečer, prije spavanja, na očišćeno lice nanesite Sleep&Peel noćnu obnavljajuću njegu.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Problemi kože
Starenje kože - anti-age

Filorga je vrhunska, francuska anti -age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom. Vodeci se nacelom Medi-cosmetique

SVR i uriage

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu