Pravila nagradnog natječaja Naturprodukt torbice

Pravila nagradnog natječaja Naturprodukt torbice

 


Organizator

Priređivač nagradnog natječaja je Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner sa sjedištem u Bjelovaru, Masarykova 9, u daljem tekstu Organizator u suradnji s Naturprodukt d.o.o.

 


Trajanje

Natječaj se održava od 14. ožujka do 17. ožujka 2022. do 12:00 sati. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni 17. ožujka 2022. u popodnevnim satima na službenoj Facebook stranici Organizatora https://www.facebook.com/LjekarnaConer/

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su pratitelji facebook stranice Ljekarna Coner (https://www.facebook.com/LjekarnaConer/). Profil korisnika mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, s užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti nagradu. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima niti one s profilima za koje postoji osnovana sumnja da su kreirani isključivo u svrhe sudjelovanja u nagradnim igrama i natječajima te radi umjetnog povećavanja broja odgovora. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti biti uzete u obzir.

 

Način sudjelovanja

 Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

 

a) u komentar ispod objave o nagradnom natječaju označiti osobu s kojom biste rado podijelili ovu krasnu bogatu nagradu. Označiti možete i više osoba, a darovati možete i naravno sebi!

 

Odluka o pobjedniku i nagrade

Dobitnika ćemo odabrati i proglasiti po završetku nagradnog natječaja. 

 

Nagrada

 

Torbica sa sljedećim sadržajem

Medipharma Cosmetics Hyaluron dnevna bogata krema 50 ml

Medipharma Cosmetics Hyaluron aktivni koncentrat protiv bora + hidratacija 13 ml

PharmaHyaluron dvofazni čistač za make up na očima 50 ml

 

Druga torbica sa sljedećim sadržajem

Medipharma Cosmetics Olivenoel noćna regenerirajuća krema 50 ml

Medipharma Cosmetics Olivenoel balzam za područje oko očiju 15 ml

PharmaHyaluron dvofazni čistač za make up na očima 50 ml

 

Ime osobe koja je osvojila nagradu objavit ćemo na FB stranici Ljekarna Coner 17. ožujka 2022. u popodnevnim satima. Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Nakon objave dobitnika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox Facebook stranice Ljekarne Coner u roku od 24 sata.

Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o diskvalifikaciji preko Facebooka.

Predaja nagrada

Dobitnik je dužan u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: broj mobilnog telefona, mail adresa te ime, prezime i adresa na koju će mu nagrada biti poslana poštom. Ukoliko je mjesto prebivališta dobitnika Bjelovar ili Vrbovec, nagradu se može preuzeti osobno u jednoj od naših ljekarni.

Zaštita osobnih podataka

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama.

Opći uvjeti

 Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Ljekarne Coner, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja