Pravila nagradnog natječaja Feropip


Organizator

Priređivač nagradnog natječaja je Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner sa sjedištem u Bjelovaru, Masarykova 9, u daljem tekstu Organizator u suradnji s Pip d.o.o.


Trajanje

Natječaj se održava od 16. travnja do 18. travnja 2021. do 23:59 sati. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni 19.travnja 2021. u jutarnjim satima na službenoj Facebook stranici Organizatora https://www.facebook.com/LjekarnaConer/


Pravo sudjelovanja


U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (
http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su pratitelji facebook stranice Ljekarna Coner (https://www.facebook.com/LjekarnaConer/). Profil korisnika mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, s užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti nagradu. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima niti one s profilima za koje postoji osnovana sumnja da su kreirani isključivo u svrhe sudjelovanja u nagradnim igrama i natječajima te radi umjetnog povećavanja broja odgovora. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti biti uzete u obzir.


Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

a)    U komentaru ispod objave o nagradnom natječaju odgovoriti na dva pitanja:

 

1.    Koja su tri glavna sastojka Feropip sirupa koji pomažu u suzbijanju umora i iscrpljenosti? 

2.    Od koje godine djeca mogu upotrebljavati Feropip sirup?

 

b)    Označite osobu s kojom ćete podijeliti nagradu, ili kojoj ćete je u potpunosti pokloniti.

Odluka o pobjedniku i nagrade

Dobitnika ćemo odabrati i proglasiti po završetku nagradnog natječaja 19. Travnja 2021. u prijepodnevnim satima.

 

Nagrada

2 bočice Farmakol Feropip sirupa 150 ml

Ime osobe koja je osvojila nagradu objavit ćemo na FB stranici Ljekarna Coner 19. travnja 2021. u jutarnjim satima. Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Nakon objave dobitnika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox Facebook stranice Ljekarne Coner u roku od 24 sata.


Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o diskvalifikaciji preko Facebooka.


Predaja nagrada

Dobitnik je dužan u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: broj mobilnog telefona, mail adresa te ime, prezime i adresa na koju će mu nagrada biti poslana poštom. Ukoliko je mjesto prebivališta dobitnika Bjelovar ili Vrbovec, nagradu se može preuzeti osobno u jednoj od naših ljekarni.


Zaštita osobnih podataka

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama.

 

Opći uvjeti

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Ljekarne Coner, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja