Apipharma Apipro oral Plus sprej za usta
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Apipro oral Plus sprej za usta

Apipro Oral Plus propolis sprej za grlo je medicinski proizvod posebno formuliran protiv snažne grlobolje i jakog nadražaja grla.

C050878
9,99 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Apipro Oral Plus propolis sprej za grlo je medicinski proizvod posebno formuliran protiv snažne grlobolje i jakog nadražaja grla. Klinčić, đumbir i menta dodatno osnažuju djelovanje. Kadulja oblaže iritiranu sluznicu te djeluje kao prirodni antiseptik.

Propolis1 ima antimikrobna svojstva, što znači da može pomoći u borbi protiv bakterija i virusa koji uzrokuju upalu grla.

Apipro Oral Plus sinergijom stručno odabranih biljaka čini moćnu kombinaciju za zaštitu i ublažavanje snažne grlobolje te jakog nadražaja grla. Ova nenadmašna formulacija idealna je za sve koji se bore s neugodnim simptomima upaljenog grla.

Stvaranjem zaštitnog filma, umiruje nadraženo i upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine. To su simptomi koji često prate određene urbane životne uvjete, posebno klimatizirane prostore, a redovito i prehlade različitog porijekla (gripa, virusna infekcija).

Apipro sprejevi s propolisom jedini su u regiji sprejevi na bazi propolisa za upaljeno grlo i iritaciju usne šupljine proizvedeni u uvjetima provjerenih od strane FDA-a.

Proizveden je u strogo kontroliranim uvjetima što jamči visoku kvalitetu i učinkovitost.

Apipro Oral Plus sprej za grlo je praktičan za uporabu i može se lako ponijeti sa sobom, što ga čini idealnim za osobe koje često putuju ili su u pokretu.

Uporaba: Apipro Oral Plus sprej raspršiti 2-3 puta dnevno na sluznicu grla. Na taj se način formira zaštitni film od ekstrakta propolisa i glicerola. Ukoliko se radi o snažnim upalnim procesima po potrebi se može povećati doziranje.

Prednost proizvoda iz Apipro linije je što se mogu dozirati ovisno o jačini simptoma upale grla.

Sastav: alkohol, voda, standardizitani ekstrakt propolisa, glicerol, ekstrakt lista kadulje (Salvia officinalis), ekstrakt lista paprene metvice (Mentha piperita leaf extract ), eterično ulje paprene metvice (Mentha x Piperita), eterično ulje klinčića (Eugenia Caryophyllus), ekstrakt đumbira (Zingiber officinale)

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Osobe alergične na propolis ne smiju koristiti ovaj proizvod. Lagano peckanje koje se javlja pri upotrebi ovog spreja potječe od alkoholnog medija u kojem je propolis otopoljen. 

Veličina: 20 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
20
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Usta
Sadrži biljke
Kadulja (Salvia officinalis)
Klinčić (Syzygium aromaticum)
Metvica (Mentha piperita)
Đumbir (Zingiber officinalis
Sadrži ostalo
Glicerol
Propolis
Upozorenje
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti ovaj proizvod.
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu