Apipharma Apipro Light Fresh sprej za usta
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Apipro Light Fresh sprej za usta

Apipro Light Fresh Lemon sprej za grlo je medicinski proizvod namijenjen za ublažavanje simptoma infekcija usne šupljine, nadražaja grla te lošeg zadaha povezanog s upalom grla.

C050879
8,99 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Apipro Light Fresh Lemon sprej za grlo je medicinski proizvod namijenjen za ublažavanje simptoma infekcija usne šupljine, nadražaja grla te lošeg zadaha povezanog s upalom grla.

Stvaranjem zaštitnog filma, umiruje upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine.

Zbog ugodnog okusa limuna idealan je za osobe kojima ne odgovara okus propolisa.

Apipro Light Fresh Lemon sprej smanjenog udjela alkohola je jedinstveni proizvod koji sadrži prirodne sastojke poput standardiziranog ekstrakta propolisa, mente, eukaliptusa, kadulje i klinčića, koji su poznati po svojim snažnim i djelotvornim svojstvima za grlo i dišne puteve.

Namijenjen je djeci već od 6 godina i idealan je za sve koji traže prirodan način za ublažavanje iritacija i infekcija grla.

Umiruje grlobolju u ranoj fazi i osvježava dah.

Propolis ima antimikrobna svojstva, što znači da može pomoći u borbi protiv bakterija i virusa koji uzrokuju upalu grla.

Menta i eukaliptus, uz propolis su dva ključna sastojka ovog spreja, poznati su po svojim osvježavajućim i umirujućim svojstvima, što pomaže u ublažavanju iritacija grla i dišnih puteva. Kadulja i klinčić dodatno doprinose poboljšanju stanja grla te smanjuju iritaciju i umiruju upaljeno grlo.

Apipro sprejevi s propolisom jedini su u regiji sprejevi na bazi propolisa za upaljeno grlo i iritaciju usne šupljine proizvedeni u uvjetima provjerenih od strane FDA-a.

Proizveden u strogo kontroliranim uvjetima što jamči visoku kvalitetu i učinkovitost.

Apipro Light Fresh Lemon sprej za grlo je praktičan za uporabu i može se lako ponijeti sa sobom, što ga čini idealnim za osobe koje često putuju ili su u pokretu.

Aroma: limun

Sastav: voda, standardizirani ekstrakt propolisa, glicerol, ekstrakt lista kadulje (Salvia officinalis), polisorbat 80, eterično ulje eukaliptusa (Eucalyptus Globulus), eterično ulje paprene metvice (Mentha Piperita), kalijev sorbat, sukraloza, ksantan guma, eterično ulje klinčića (Eugenia Caryophyllus)

Uporaba: Apipro Light Fresh Lemon sprej raspršiti 2-3 puta dnevno raspršiti na sluznicu grla. Ukoliko se radi o snažnim upalnim procesima po potrebi se može povećati doziranje. Prednost proizvoda iz Apipro linije je što se mogu dozirati ovisno o jačini simptoma upale grla.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Osobe alergične na propolis ne smiju koristiti ovaj proizvod.

Veličina: 20 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
20
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Usta
Sadrži biljke
Eukaliptus (Eucalyptus)
Kadulja (Salvia officinalis)
Klinčić (Syzygium aromaticum)
Metvica (Mentha piperita)
Sadrži ostalo
Propolis
Upozorenje
Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti ovaj proizvod.
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu