Soria Urino Diuracil kompleks XXI ekstrakt

Soria Urino Diuracil kompleks XXI ekstrakt

Urino kompleks XXL ekstrakt je tekuća mješavina liofiliziranih ekstrakata vrijeska, medvjetke i breze uz eterično ulje običnog bora u biljnom glicerolu.

C052531
22,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Urino kompleks XXI ekstrakt je tekuća mješavina liofiliziranih ekstrakata vrijeska, medvjetke i breze uz eterično ulje običnog bora u biljnom glicerolu. 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi od 3 ml:

- Tekući ekstrakt cvjetova vrijeska (Calluna vulgaris L.) (555 mg),

- liofilizirani ekstrakt listova medvjetke (Arctostaphylos uva-ursi Sprengel) (168 mg),

- G - ciklodekstrini (120 mg),

- liofilizirani ekstrakt listova breze (Betula pendula Roth) (116 mg),

- A – ciklodekstrini (60 mg),

- eterično ulje listova bora (Pinus sylvestris L.)(8,4 mg)

Indikacije: cistitis, bubrežni kamenci, uretritis, prostatitis, vaginitis, stanja kod kojih je potrebno povećati diurezu: edemi, prekomjerna tjelesna težina, zadržavanje vode, hipertenzija, benigna hiperplazija prostate, reumatizam, giht

Napomene: Osobe s oštećenjima bubrega i osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne uzimati s američkom brusnicom i vitaminom C. Ne preporučuje se uzimati trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 14 godina. Dobro protresti prije upotrebe. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Proizvod može sadržavati talog, što ne utječe na njegovu kakvoću. Obzirom da je proizvod standardiziran na aktivne tvari, moguća su odstupanja u boji, okusu i gustoći sadržaja.

Sastojci: biljni glicerin, voda, tekući ekstrakt cvjetova vrijeska (Calluna vulgaris L.), kalijev citrat, liofilizirani ekstrakt listova medvjetke (Arctostaphylos uva-ursi Sprengel), G-ciklodekstrini, liofilizirani ekstrakt listova breze (Betula pendula Roth), A-ciklodekstrini, eterično ulje listova bora (Pinus sylvestris L.)

Uporaba: Odrasli i djeca iznad 14 godina: savjetujemo dnevnu dozu od 1 ml tri puta na dan, razrijeđeno u vodi. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u  kontinuitetu.

Veličina: 50 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Kapi
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu