Bionike Defence Body Cellulite treatment
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Defence Body Cellulite treatment

S anticelulitnim učinkom na osnovi zagrijavanja i hlađenja, za bolju izmjenu tvari i mikrocirkulaciju.

C049184
59,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 5 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 5 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Aktivni sastojak iz ekstrakta kurkume, kurkumin, djeluje kao snažan antioksidans i potiče smanjenje bijelih masnih stanica koje pohranjuju masnoće. Klinčić potiče cirkulaciju i izmjenu tvari. Ekstrakt đumbira zaglađuje kožu, potiče izmjenu tvari, mikrocirkulaciju i ubrzava metabolizam masnih stanica. Spirulina je bogata mineralnim tvarima i dokazano joj je snažno antioksidativno i protuupalno djelovanje. Lonicera pojačava aktivnost masnih stanica, osobito izmjenu tvari i djeluje na smanjenje veličine masnih stanica. Kofein u kozmetičkim proizvodima ima učinak na zagrijavanje i širenje krvnih žila, a time djeluje na pročišćavanje i bržu eliminaciju toksičnih tvari iz tkiva. Genistein potiče proizvodnju kolagenskih vlakana, učvršćuje kožu, jača čvrstoću kože, vena i kapilara te štiti od formiranja masnog tkiva i umanjuje celulit. Mentol hladi, umiruje upalu i vraća osjećaj ugode. 

Anticelulitni kremasti gel za lokalnu primjenu temelji se na učinku grijanja - hlađenja koji trajno stimulira kapilarnu mikrocirkulaciju, potičući drenažu tekućine i toksina u potkožnom tkivu. Iz tog razloga prikladan je za tretman celulita (edematozno-fibrosklerotičnu panikulopatiju). Poticanjem kapilarnog krvotoka ovaj medicinski proizvod omogućava bolju opskrbu kisikom tkiva zahvaćenog celulitom, smanjuje potkožne celulitne granule, zaglađuje i vraća tonus kože.

Uporaba: Nanijeti na područja zahvaćena celulitom. Masirati kružnim pokretima slijedeći smjer limfnog toka: na nogama od gležnjeva prema stražnjici, na rukama od zglobova prema pazusima i na trbuhu od prsne kosti prema preponama. Nakon nanošenja temeljito operite ruke. Za optimalne rezultate, proizvod treba nanositi svakodnevno u ponavljajućim ciklusima, uz zdravu prehranu i redovitu fizičku aktivnost.

Veličina: 400 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
400
Jedinica mjere
mililitar
Mjesto primjene
Noge
Stražnjica
Tijelo
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu