Nuxe Very Rose nježno ulje za uklanjanje šminke
Nuxe Very Rose nježno ulje za uklanjanje šminke
Nuxe Very Rose nježno ulje za uklanjanje šminke
Nuxe Very Rose nježno ulje za uklanjanje šminke
40

Preporučuju dermatolozi

Nuxe Very Rose nježno ulje za uklanjanje šminke

Uklanja dugotrajnu i voodotpornu šminku te čisti lice i oči.
C049756
19,78 €
(131.86666666667€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ovo ultra-učinkovito ulje za čišćenje uklanja čak i iznimno dugotrajnu te vodootpornu šminku, a istovremeno štiti kožu od kamenca iz vode i poštuje njezinu prirodnu ravnotežu. Bogato uljem slatkog badema, njegova svilenkasta tekstura se u dodiru s vodom pretvara u mlijeko.

Za sve tipove kože, čak i osjetljivu.

Na koži ne ostavlja masni film te joj vraća mekoću, podatnost i osjećaj ugode.

Sadrži:

- Ulje slatkog badema i uljni ekstrakt ruže čija svojstva pomažu u učinkovitom uklanjanju dugotrajne i vodootporne šminke te zaštiti kože od isušivanja uzrokovanog kamencom iz vode.

- Sredstva za čišćenje prirodnog podrijetla za učinkovito uklanjanje ostataka šminke i nečistoća te olakšavanje ispiranja.

Sastav: caprylic/capric triglyceride, coco-caprylate/caprate, peg-20 glyceryl triisostearate, c12-15 alkyl benzoate, isocetyl stearoyl stearate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, tocopherol, rosa centifolia flower extract [n4101/a].

Uporaba: Istisnite ulje na dlan 3 puta i zagrijte ga na dlanu, a zatim nanesite i umasirajte na suhu kožu lica, zatvorenih očiju. Zatim nanesite malo vode kako bi se ulje pretvorilo u mliječnu emulziju, a zatim temeljito isperite mlakom vodom.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Mjesto primjene
Lice

Neiscrpna strast koju Aliza Jabès crpi iz biljaka udružena s prirodnim osjećajem za prepoznavanje potreba žena i ljubavi prema svojim korijenima stvorili su od NUXE-a zaista jedinstven brend na području prirodne kozmetike. Brojne nagrade, kako među profesionalcima, tako i među potrošačima, pravo su priznanje njegovog uspjeha.

40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu