Bionike Defence Color Primer podloga za ujednačavanje tena

Bionike Defence Color Primer podloga za ujednačavanje tena

Primer je idealna podloga koja se nanosi na čistu kožu, a ujednačava ten i zaglađuje kožu prije nanošenja šminke. Zahvaljujući primeru šminka na licu je postojana i dugotrajna.

C053739
29,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ova podloga je pogodna za sve tipove kože. Ujednačava i zaglađuje ten, smanjuje veličinu i vidljivost pora na koži, a bore čini gotovo neprimjetnima. Lagane je i ugodne teksture, koja se stapa s kožom i brzo upija. Primer omogućuje lakše nanošenje šminke i osigurava joj postojanost i dugotrajnost. 

Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten. 

Podloga (primer) je dostupna u neutralnoj nijansi.

Uporaba: Ravnomjerno nanijeti na lice i područje oko očiju (može se koristiti kist za nanošenje). Ostaviti nekoliko minuta da se dobro upije, a zatim nanijeti tekući ili kompaktni puder.

Veličina: 30 ml, u tubi

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Primer
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu