Bionike Proxera Psomed 40 Intensive Exfoliating Gel
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Proxera Psomed 40 Intensive Exfoliating Gel

Urea 40%, Intenzivni gel za omekšavanje i uklanjanje ljusaka
C049215
18,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Urea u visokoj koncentraciji (40%) i u odgovarajuće stabiliziranom obliku, djeluje na kožu s učinkom na uklanjanje ljusaka i omekšavanje plakova.  Glukonolakton ima antioksidativno, protuupalno i hidratizirajuće djelovanje, a mliječna kiselina ima učinak na poboljšanje uklanjanja ljusaka. 

Topikalni (lokalni) medicinski proizvod u obliku gela koristi se za tretman i prevenciju hiperkeratoza, kožnih plakova, ljusaka i drugih simptoma (svrbež, ekcem, eritem) kod pacijenata s psorijazom kože i vlasišta. 

Uporaba: Nanijeti gel na područja s hiperkeratozama, kožnim plakovima ili ljuskama, 1 do 2 puta na dan ili prema uputi liječnika ili ljekarnika. Nježno masirati dok se u potpunosti ne upije. Oprati ruke prije i nakon nanošenja. U isto vrijeme ne nanositi na kožu druge topikalne proizvode, osim ako liječnik nije tako preporučio. Može se koristiti i na vlasištu i u tom slučaju se ostavlja neka djeluje što duže, bez pranja kose. Učinkovitost proizvoda će se poboljšati ako se, nakon večernjeg nanošenja proizvoda, vlasište omota nepromočivom kuhinjskom folijom, a zatim ručnikom za održavanje topline. 

Veličina: 100 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Tijelo
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Ekcemi
Suha koža
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu