• %
Hamapharm HemoMax krema s aplikatorom
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Hamapharm HemoMax krema s aplikatorom

HemoMax krema za hemoroide se koristi za olakšanje tegoba uzrokovanih hemoroidima (pečenje, svrbež i bol).

C036850
9,78 €

Popust od 15.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 16/04 do 21/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Hamapharmpopust. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Hamapharm torba uz Hamapharm proizvode iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

HemoMax krema stvara na nadraženoj sluznici rektuma zaštitni film i tako olakšava neugodne simptome uzrokovane hemoroidima (svrbež, bol, pečenje) koji su najčešće posljedica sekundarne upale u analnom području. Sadrži djelatne komponente alantoin, glicerol, ekstrakt rimske kamilice I ekstrakt vrkute. Stvoreni zaštitni film sprječava kontakt između stolice i nadražene sluznice, smanjuje trenje prilikom defekacije te štiti nadraženu anorektalnu sluznicu. 

Sastav: petrolatum, aqua, lanolin, paraffinum liquidum, olea europaea fruit oil, anthemis nobilis extract, cetearyl alcohol, glycerin, alchemilla vulgaris extract, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, allantoin, cera alba, caprylyl

Uporaba: Za vrijeme tegoba na čisti analni otvor namazati HemoMax kremu 2 do 3 puta na dan. Prije i nakon uporabe HemoMax kreme operite ruke. Čuvati izvan pogleda i dohvata djece. Kremu čuvajte na hladnom i suhom mjestu zaštićeno od svjetla i topline. Kremu ne koristite nakon isteka roka valjanosti na ambalaži. Nakon otvaranja proizvod se može koristiti 3 mjeseca. 

Napomene: Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece. Kremu nemojte koristiti ako je tuba otvorena ili oštećena. Ne preporučuje se osobama preosjetljivim na bilo koji od sastojaka. U slučaju neželjenih posljedica prekinite korištenje i obratite se svome liječniku. Ako simptomi traju dulje od 2 tjedna od početka korištenja obratite se za savjet svome liječniku.

Veličina: 30 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Rektum
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu