Esi Aloe Fresh Spray osvježavač daha

Esi Aloe Fresh Spray osvježavač daha

Aloe Fresh osvježivač daha idealan je pripravak za dopunu svakodnevne oralne higijene. Dugotrajno osvježava dah i njeguje osjetljive desni, a zahvaljujući kombinaciji prirodnih sastojaka učinkovito štiti od umnožavanja bakterija odgovornih za nastanak karijesa.

C012428
8,50 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Aloe Fresh osvježivač daha idealan je pripravak za dopunu svakodnevne oralne higijene. Dugotrajno osvježava dah i njeguje osjetljive desni, a zahvaljujući kombinaciji prirodnih sastojaka neutralizira sumporne spojeve i neugodan zadah. Proizvod ima blagi antiseptički učinak.

Sastav: Sprej sadrži kombinaciju sastojaka od lista aloje, sjemenki grejpa i ulja čajevca, uz dodatak arome paprene metvice. Gel od aloje djeluje umirujuće i njeguje desni. Ulje čajevca i ekstrakt sjemenki grejpa imaju prirodno antiseptičko djelovanje i neutraliziraju sumporne spojeve odgovorne za zadah. Paprena metvica sadrži mentol, sastojak koji dugotrajno osvježava dah.

Uporaba: Raspršiti otopinu direktno u usnu šupljinu, kratkim pritiskom na aplikator 1 - 2 puta. Izbjegavati raspršivanje u blizini očiju.

Napomene: Proizvod sadrži ekstrakt sjemenki grejpa i nema opasnosti od interakcija s lijekovima, koje su inače poznate za sok koji se dobiva od pulpe grejpa. 

Veličina: 15 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Usta
Sadrži biljke
Grejp (Citrus x paradisi)

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu