Apipharma Apiglukan ImunoMax tekući dodatak prehrani
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Apiglukan ImunoMax tekući dodatak prehrani

Sadrži visoko koncentrirani beta-glukan, med, propolis, vitamin C i E, vitamine B-kompleksa i cink
C042775
14,33 €
(143.3€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Apiglukan ImunoMax je tekući dodatak prehrani koji sadrži visoko vrijedne proizvode prirode, med i propolis koji su od davnina poznati kao eliksiri zdravlja. Glavni sastojak proizvoda je (1-3),(1-6)-beta-D-glukan, dobiven ekstrakcijom iz kvasca Saccharomyces cerevisiae, koji ima najpoznatiji utjecaj na aktivaciju imuniteta, ali se koristi i za niz drugih stanja i tegoba.  Njegovo imunomodulatorno djelovanje dokazano je brojnim studijama. Apiglukan® ImunoMax također sadrži deset vitamina (vitamin C, niacin, vitamin E, pantotensku kiselinu, vitamin B6, B2 i B1, folnu kiselinu, biotin i vitamin B12) i mineral cink koji su neophodni za normalno funkcioniranje organizma.

Uporaba: Djeca od 4 do 8 godina jednom dnevno 2,5 ml tekućeg dodatka prehrani nakon jela. Djeca od 8 do 12 godina jednom dnevno 5 ml tekućeg dodatka prehrani nakon jela. Djeca iznad 12 godina i odrasli jednom dnevno 7,5 ml tekućeg dodatka prehrani nakon jela. Prije upotrebe promućkati! Proizvod uzimati žličicom ili pomoću dozirne čašice.

Veličina: 100 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
100
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin C
Vitamin D
Vitamini B kompleksa
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu