SimBex Abri-San Normal anatomski ulošci za inkontinenciju

SimBex Abri-San Normal anatomski ulošci za inkontinenciju

Anatomski ulošci za inkontinenciju veličine 20x44 cm.
C002107 y
18,36 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ulošci za inkontinenciju SimBex Abri-San Normal namijenjeni su zbrinjavanju lakših oblika inkontinencije

Najbolji rezultati i najveća sigurnost se postiže pravilinim fiksiranjem uloška. Stoga se Abri-San anatomski ulošci za inkontinenciju uvijek koriste u kombinaciji sa Abri-Fix Net mrežaste elastične gaćice za fiksiranje. Gaćice moraju prianjati uz tijelo. Gaćice  moraju imati dovoljnu širinu u iskoraku kako bi bolje podržale oblik kanala pri nošenju uloška.Uložak presavinite po dužini kako bi poprimio oblik kanala. Ne dodirujte unutrašnjost pomagala. Uložak umetnite sa prednje a uklonite sa stražnje strane. Unutrašnjost uloška treba prianjati uz kožu korisnika. Folija se nalazi sa vanjske strane i ne dodiruje kožu.

Osnovni cilj je, da inkontinentna osoba ostane suha primjenjujući najmanje moguće pomagalo – uložak. Manje pomagalo udobnije je od većeg, a i po cijeni povoljnije. Veći izbor pomagala omogućuje prilagodbu svakome.

Sigurnost, pokretljivost, udobnost nošenja i kvaliteta življenja glavne su vodilje pri izradi Abri-San i Abri-Form pomagala. Abri-San je asortiman za optimalno zbrinjavanje putem uložaka, koji pokriva sve oblike inkontinencija, od lagane do teške.

SimBex pomagala pri inkontinenciji specifičnog su dizajna sa ciljem da krajnjem korisniku i osoblju njege olakšaju njihovu svakodnevnicu. Proizvodi osiguravaju visoki stupanj zaštite od istjecanja tekućine te optimalnu udobnost prilikom samog korištenja.

Air Plus - Super mekani i potpuno prozračni tekstilni sloj pozadine korisniku osiguravaju zajamčenu diskretnost, bešumnost, udobnost nošenja i zdravu kožu.

Top Dry - Jedinstveni sustav omogućava bržu apsorciju (upijanje) i pruža suši gornji sloj pomagala. Smanjuje se rizik od istjecanja tekućine iz pomagala i ne nadražuje se koža korisnika. Koristi se isključivo celuloza sa dugim vlaknima koja brzo i efikasno raspoređuje tekućinu unutar upijajuće jezgre.

SAP (superabsorber) - Visoka moć upijanja pohranjuje tekućinu unutar pomagala, što dalje od kože samog korisnika. Učinkoviti izljevni štitnici i elastične trakice (bez lateksa) korisniku omogućavaju udobnost i sigurno nošenje pomagala. Smanjen je rizik od istjecanja tekućine iz pomagala.

Indikator vlažnosti s oznakom iskorištenosti pomagala - Osoblju njege daje bolji uvid u iskorištenost pomagala. Veličine su označene različitim bojama za jednostavnije prepoznavanje pomagala.

Sustav za neutralizaciju mirisa - Koristimo apsorber kojim se neutralizira širenje neugodnih mirisa.

Veličina: 4 (dimenzije uloška 20 x 44 cm) - Pakiranje: 36 kom

Registracija
Sanitet
Sanitet
Higijenski ulošci

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu