• %
RHEI Life Lekolid tablete

RHEI Life Lekolid tablete

Kvercetin, kurkuma, -acetilcistein

C050071
27,42 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 34,27 € -20%
(0.91393333333333€ za 1 TBL) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lekolid želučanootporne tablete sadrže kverectin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein. 

Lekolid želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji u svom sastavu ima:

- kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) - djelatna tvar su kurkuminoidi. Kurkuma je jedna od biljaka klasificirana kao GRAS (Generally Recognized As Safe Substances), što znači da su kurkuminoidi tvari općenito prepoznate kao sigurne. Kurkuminoidi nemaju akutne ili kronične toksičnosti, a kod ljudi su sigurni čak i u velikim dozama (8 g / dan).

- kvercetin iz ekstrakta japanskog bagrema (Shopora Japonica) - kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli

- N-acetilcistein - oblik je L-cisteina koji je higroskopan i razgrađuje se tako što se sporo oksidira, a N-acetilcistein (NAC) stabilniji je i bolje se apsorbira. Ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.

- Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP® inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke Lekolida visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 želučanootporna tableta) % PU:

Kvercetin                                            200 mg                          **

Ekstrakt korijena kurkume          210 mg

Od čega – kurkuminoida              200 mg                          **

N-acetilcistein                                 150 mg                          **

*PU = preporučeni unos

Sastav: kvercetin dihidrat (Saphora Japonica ekstrakt) titriran na 98% kvarcetina, ekstrakt korjena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida, N-acetilcistein, bromelain  2500 GDU/g, emulgator: saharozni esteri masnih kiselina, mikrokristalinična celuloza (E460), magnezijeve soli masnih kiselina ((E470b); regulator kiselosti: di-kalcijev fosfat (E341); L-arginin, prah ploda crnog papra  titrirano na 95% piperina (Piper nigrum), tvar za sprečavanje zgrudnjvanja: silicijev dioksid (E551), talk (E553b), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje: šelak (E904), modificirani škrob (E1404), glicerol (E422); bojila: titanov dioksid (E171), željezov (III) oksid (E172). 

Bez glutena, Bez laktoze

Uporaba: uzeti 1 želučanootpornu tabletu na puni želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Upozorenje:Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Proizvođač: Gricar Chemical S.r. l., Italija 

Veličina: 30 želučanootpornih tableta 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Tablete
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu