Stada Beliema Activ-control gel za pranje intimnog područja

Stada Beliema Activ-control gel za pranje intimnog područja

Prikladno za dnevnu higijenu intimnog područja. Posebno osmišljeno za žene koje žele regulirati miris svog intimnog područja.

C052386 x
8,32 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gel za pranje intimnog područja - regulacija prirodnog mirisa & ugodniji miris

- Deo-Aktiv tehnologija za aktivnu kontrolu prirodnog mirisa intimnog područja i mirisa koji se mijenja ovisno o ženskom ciklusu

- Sadrži miris za ženstveni osjećaj

- Dugotrajno djelovanje

Svaka rodnica ima prirodni miris koji se mijenja s hormonalnim ciklusom. Postoje tisuće žlijezda u intimnom području, a prirodno su prisutne i bakterije. Aktivnosti tijekom dana, vježbanje, menstruacija, visoka temperatura pa čak i prehrana mogu promijeniti intimni miris. Beliema® Active Control ima dvostruko djelovanje: Deo-Aktiv tehnologija pomaže u sprječavanju rasta bakterija koje mogu uzrokovati neugodan miris i ostavlja ugodan dugotrajni miris na intimnom području. Beliema® Active Control gel za pranje intimnog područja osmišljen je za svakodnevnu upotrebu i donosi više od svježine.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Benzoate, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Decyl Glucoside, Triethyl Citrate, Potassium Sorbate, Parfum, Polyquaternium-7, Isopropyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Salvia Officinalis Lavandulifolia Extract

Napomene: Samo za vanjsku primjenu! Nije za djecu mlađu od 3 godine. Koristite samo za navedenu namjenu. Čuvati od dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi 5-25°C. Ne zamrzavati. U slučaju doticaja s očima, odmah isperite s dosta vode, a u slučaju da nadražaj ne prolazi potražite savjet liječnika. Preporučuje se iskoristiti unutar 6 mjeseci od otvaranja.

Uporaba: Nanesite dovoljnu količinu gela za pranje na mokru kožu intimnog područja i dobro isperite. Ponovite primjenu u slučaju pojave neugodnih mirisa ili po potrebi.

Veličina: 200 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Intimno područje
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu