• %
Stada Beliema Pro-Sensitive gel za dnevnu higijenu

Stada Beliema Pro-Sensitive gel za dnevnu higijenu

Prikladno za svakodnevnu upotrebu radi pružanja odgovarajuće higijene osjetljivoj koži intimnog područja.
C053462y
6,62 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7,35 € -10%

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gel za dnevnu higijenu (pranje) intimnog područja radi zaštite od iritacije

• Nježno čisti, umiruje i vlaži osjetljivu kožu

• S umirujućom formulom za zaštitu od iritacije

• Bez umjetnih mirisa i boja

Koža intimnog područja je osjetljiva i neke žene su sklonije osjećaju neugode nakon primjene određenih preparata. Beliema® Pro-Sensitive gel za pranje intimnog područja osmišljen je za pružanje odgovarajuće njege za osjetljivu kožu intimnog područja koja je sklona iritaciji, osipu, crvenilu. Nježno čisti, umiruje (alantoin) i pomaže vlaženju intimnog područja (pantenol, glicerin), a istovremeno štiti osjetljivu kožu od iritacije zahvaljujući umirujućoj formuli s optimalnim pH (mliječna kiselina).

Prikladno za svakodnevnu upotrebu radi pružanja odgovarajuće higijene osjetljivoj koži intimnog područja, osobito u svim situacijama gdje je potrebna posebna briga i pažnja, na primjer:

• za žene s osjetljivom kožom sklonom iritaciji od nekih drugih preparata,

• djevojčice i djevojke,

• trudnice,

• iritirana koža.

Sastav: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Benzoate, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Decyl Glucoside, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Allantoin, Isopropyl Alcohol, Tetrasodium EDTA, Panthenol

Napomena: Samo za vanjsku primjenu! Nije za djecu mlađu od 3 godine. Koristite samo za navedenu namjenu. Čuvati od dohvata djece! Čuvati na tamnom i suhom mjestu na temperaturi 5-25°C. Ne zamrzavati. U slučaju doticaja s očima, odmah isperite s dosta vode, a u slučaju da nadražaj ne prolazi potražite savjet liječnika. Preporučuje se iskoristiti unutar 6 mjeseci od otvaranja.

Uporaba: Nanesite dovoljnu količinu gela za pranje na mokru kožu intimnog područja i dobro isperite. Ponovite primjenu u slučaju prisutnog osjećaja iritacije ili po potrebi.

Veličina: 200 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Intimno područje
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu