• %
Gynofit Hidratantni vaginalni gel

Gynofit Hidratantni vaginalni gel

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice uklanja suhoću rodnice.
C032355
13,79 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,24 € -20%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je medicinski proizvod razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikatoru za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu. 

Primjenjuje se za ublažavanje simptoma vaginalne suhoće koja se javlja uslijed hormonskih promjena tijekom trudnoće i nakon poroda, tijekom liječenja karcinoma i u menopauzi , naročito ako je sluznica tanka, osjetljiva i ranjiva, te za otklanjanje pratećeg osjećaja nelagode. 

Njegovom primjenom ublažavaju se i simptomi koji se smatraju nadražujučim, kao što je osjećaj pečenja ili svrbež, čime se poboljšava opće fizičko stanje. 

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je također idealan za olakšavanje spolnog odnosa. Može se koristiti za podmazivanje (kao lubrikant). 

Ovaj hidratantni gel se, prema potrebi, može primijeniti svakodnevno.

Kada ne bi trebali koristiti Gynofit gel za ovlaživanje rodnice?

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.

Trudnoća i dojenje:

Pogodan je za primjenu tijekom trudnoće i dojenja. 

Štetni događaji:

- Sudeći po sastavu, pod uvjetom da se pravilno primjenjuje, Gynofit gel za ovlaživanje rodnice vjerojatno neće uzrokovati štetne događaje. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel može uzrokovati nadražaj sluznice.

Proizvođač: Tentan AG, Švicarska 

Veličina: 6 aplikatora 

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
6
Jedinica mjere
komad
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Intimno područje
Zemlja porijekla
Švicarska

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu