Gaia Naturelle Sonični uređaj za čišćenje lica
Gaia Naturelle Sonični uređaj za čišćenje lica
Gaia Naturelle Sonični uređaj za čišćenje lica
Gaia Naturelle Sonični uređaj za čišćenje lica

Gaia Naturelle Sonični uređaj za čišćenje lica

Sonične vibracije nježno otpuštaju i uklanjaju prljavštinu, masnoću, ostatke šminke i suhe stanice kože, otkrivajući čvršći i svjetliji ten.

Boja
  • Roza
  • Mint
  • Lavander
C055017
13,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sonične vibracije nježno otpuštaju i uklanjaju prljavštinu, masnoću, ostatke šminke i suhe stanice kože, otkrivajući čvršći i svjetliji ten.

Za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu

Dubinski čisti i odčepljuje pore

Nježna silikonska četkica pogodna za svakodnevno čišćenje

Postavke 6 brzina za redovito i dubinsko čišćenje

Koža postaje glatka, svježa i obnovljena

Vodootporan - može se koristiti i pod tušem

Upoznajte svoj novi must-have za njegu kože, Sonični uređaj za čišćenje lica! Sonične vibracije nježno otpuštaju i uklanjaju prljavštinu, masnoću, ostatke šminke i suhe stanice kože, otkrivajući čvršći i svjetliji ten.

Kako radi uređaj za dubinsko čišćenje i masažu lica

Ovaj uređaj je visokotehnološki kozmetički alat dizajniran za dubinsko čišćenje lica. Sonična tehnologija vibracija s mekanim silikonskim četkicama, može učinkovito odstraniti masnoću i ostatke šminke, dubinski očistiti kožu i pore te poboljšati izgled vaše kože. Ovaj proizvod pruža jedinstvenu umirujuću masažu cijelog lica. S uređajem možete izmasirati nos s obje strane i kožu oko očiju te opustiti mišiće, ukloniti mrtve stanice kože, pospješiti regeneraciju stanica kože, smanjiti bore, povećati čvrstoću kože te time dobiti anti-age efekt i vratiti koži prirodni sjaj.

Gaia Naturelle čišćenje lica

Zašto je čišćenje kože važno?

Dobra rutina njege kože jednako je važna kao i proizvodi koje koristite. Ipak, nijedan proizvod ne djeluje dovoljno dobro, ako vaša koža nije dovoljno očišćena. Redovito čišćenje kože ključ je za održavanje zdravog izgleda kože.

Koža na licu je tijekom dana stalno izložena nečistoćama kao što su bakterije, virusi i zagađen zrak. Svakodnevnim pranjem kože lica uklanjamo nečistoće i dajemo koži svjež izgled. Bez redovitog čišćenja, vaša koža bila bi prekrivena debelim slojem prljavštine i nečistoća, zbog čega proizvodi za njegu kože teško prodiru u kožu.

Redovito čišćenje kože također je važan čimbenik u održavanju odgovarajuće razine hidratacije kože. Suha i dehidrirana koža izgleda grubo i staro te je zbog toga više ispostavljena štetnim tvarima iz okoliša.

Prednosti korištenja soničnog uređaja za čišćenje lica?

Jeste li znali da se tijekom dana na vašim rukama nakupljaju bakterije koje onda rukama prenosimo na lice? To uzrokuje prištiće i nakupljanje drugih nečistoća, što samo pogoršava stanje vaše kože.

Sonična tehnologija, predstavlja čišćenje s vrlo brzim vibracijama koje vaša koža:

- dubinsko čisti

- uklanja ostatke šminke

- nježno masira kožu

- poboljšava teksturu i tonus kože

Uklanjanjem svih nakupljenih nečistoća, proizvodi za njegu kože mogu bolje prodrijeti u kožu, što pomaže poboljšati teksturu i tonus kože, što dovodi do glađe i svjetlije kože.

Sonični uređaj također pomaže ukloniti višak masnoće odnosno sebuma iz kože čime se smanjuje mogućnost izbijanja akni.

Uporaba:

Korak: Uklonite šminku s lica, navlažite kožu i nanesite proizvod za pranje lica (pjenu, gel ili mlijeko za pranje lica). Uključite uređaj pritiskom na tipku

Korak: Započnite laganom masažom s prednjom stranom uređaja sa silikonskim četkicama. Krenete od brade do ušiju, zatim od sredine čela prema van i na kraju klizite - gore dole po nosu dok ne očistite cijelo lice.

Korak: Za nježnu masažu okrenete uređaj i nastavite s istim pokretima sa stražnjom stranom uređaja.

Korak: Područje oko očiju masiramo s donjom/srebrnom stranom uređaja, nježnim pokretima povlačeći od unutra prema van.

Gaia Naturelle čišćenje lica

Način korištenja proizvoda

Sonični uređaj za čišćenje lica sa silikonskim četkicama nježno masira kožu s visokofrekventnim vibracijama. To nam omogućuje da učinkovito odstrani višak masnoće i ostatke šminke, dubinski čisti pore i mrtve stanice kože.

Gaia Naturelle dubinsko čišćenje kože

Zbog brzog djelovanja visokofrekventnih vibracija, preporučujemo da uređaj držite po 15 sekundi na svakom dijelu lica i time izbjegnemo mogućnost oštećenja stanica kože.

Preporučujemo da sonični uređaj koristite do 2 puta dnevno po 2-3 minute.

Pritiskom na tipku “+” se intenzivnost vibracija postepeno povećava, pritiskom na tipku “-“, intenzivnost vibracija se postepeno smanjuje.

Gaia Naturelle- uređaj za čišćenje lica

Način punjenja

Sonični uređaj za čišćenje lica ima ugrađenu bateriju koja se puni s priloženim USB kabelom. USB kabel stavite u označeni kružić na stražnjoj strani uređaja. USB kabel morate priključiti na adapter za napajanje u utičnicu ili spojiti na računalo.

Gaia Naturelle uređaj za čišćenje lica

Specifikacija

Input: 5V / 1A

Materijal: food grade silica gel + ABS

Vodootpornost: IPX7

Priloženo u pakiranju: uređaj za čišćenje lica x 1, upute za uporabu x 1, USB kabel x 1

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Lice

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu