Perskindol Active gel

Perskindol Active gel

Perskindol

PERSKIDOL Active gel za mišiće i zglobove.

C055840
11,75 €
(117.5€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sastav :

Perskindol Active Gel sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja od kojih dominiraju eterično ulje borovih iglica, zimzelena i ružmarina, a u manjoj koncentraciji tu su još i eterična ulja limuna, naranče, bergamota i lavande. Takva specifična kombinacija omogućuje dvostruko djelovanje Perskindol Active gela, prvo hlađenje za koje je zaslužan mentol, a zatim nastupa ugodan osjećaj topline koji uz specifičan miris djeluje umirujuće i opuštajuće.

Način djelovanja :

• Brzo nakon što se umasira Perskindol Active gel, javlja se osjećaj vrlo ugodnog hlađenja, zbog mentola koji prodire u kožu i stimulira receptore za hladnoću.

• Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih eteričnih ulja omogućava da početni učinak hlađenja polako prelazi u toplinu.

• Zbog jedinstvenog dvostrukog učinka (hlađenje i grijanje), odmah pri nanošenju, primjećuje se ugodan osjećaj opuštanja i smirivanja.

• Pruža dodatan aromaterapeutski učinak jer sadrži eterična ulja naranče, limuna, lavande i bergamota.

 

Kada koristiti PERSKINDOL Active gel?

• Prije i nakon sportskih ili drugih fizičkih aktivnosti

Prije aktivnosti: Pruža ugodan osjećaj zagrijavanja i omogućiti će bolju pripremu vašeg tijela za izlaganje bilo kakvoj aktivnosti.

Nakon aktivnosti: Masiranje Perskindol gela daje ugodan osjećaj hlađenja i opuštanja, kako bi se tijelo brže oporavilo od aktivnog kretanja.

• Prilikom svakodnevne potrebe za opuštanjem bilo kojeg dijela tijela.

Uporaba:

Namijenjen je odraslima i djeci iznad 4 godine.
PERSKINDOL Active gel se može koristiti nekoliko puta dnevno utrljavanjem na željeno mjesto (leđa, ruke, noge, vrat, laktovi, koljena, ramena, zapešća). 

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Mišići

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu