Dr. Theiss Allga San Mobil Eisspray Akut

Dr. Theiss Allga San Mobil Eisspray Akut

Hladi bolno područje i ublažava bol pri tupim ozljedama (istegnuće, iščašenje, uganuće).

C039370
8,50 €
(56.666666666667€ za 1 LIT) |

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lokalni anestetik s fizičkim učinkom za vanjsku primjenu. Učinkom hlađenja ublažava bol pri tupim ozljedama kao što su istegnuće, nagnječenje, uganuće.

Sastojci: Methylal, Butan, Propane, Isobutane, Pinus Mugo Leaf Oil/Parfum.

Uporaba: Prije uporabe bocu protresti, a tijekom sprejanja držati u okomitom položaju. Sprejati 1-3 sekunde s udaljenosti oko 20 cm. Ostaviti da tekućina ishlapi i pričekati oko 1 minutu ako je potrebna druga aplikacija. Kako biste izbjegli ozebline obratite pažnju da na koži nema leda. Allga San Mobil Icespray akut koristiti prema uputi. Nemojte upotrebljavati ako ste alergični na jedan od sastojaka. Pogledati također upozorenje i sigurnosne napomene.

Upozorenje: Izrazito zapaljiv aerosol. Spremnik je pod pritiskom: može se rasprsnuti uslijed zagrijavanja. Ne sprejati na otvorene rane (ogrebotine, razderotine, ispucana koža), u oči, sluznice, lice. Ne udisati. Ne sprejati predugo po istom mjstu (opasnosti od ozeblina). Sigurnosne napomene: Držati izvan dohvata djece. Prije primjene pročitati uputu s etikete. Držati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena te drugih izvora zapaljenja. Ne pušiti. Ne probadati niti paliti, pa niti nakon upotrebe. Držati dalje od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50°C/122°F.

U slučaju nedovoljne ventilacije može nastati eksplozivna smjesa. Kontakt s tekućinom može uzrokovati ozebline i teže ozljede oka

Veličina: 150 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Mišići

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu