• %
HamaPharm TriMagnezij Direkt vrećice
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

HamaPharm TriMagnezij Direkt vrećice

TriMagnezij Direkt doprinosi zdravlju mišića i živčanog sustava te kod umora i iscrpljenosti.

C052223
8,90 €

Popust od 15.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 16/04 do 21/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Hamapharmpopust. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Hamapharm torba uz Hamapharm proizvode iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

TriMagnezij Direkt trostruka je kombinacija magnezij bisglicinata, citrata i oksida za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bolju bioraspoloživost u organizmu. Uz magnezij sadrži 9 vitamina - B kompleks (Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12) i Vitamin C. TriMagnezij direkt preporučuje se opuštanje mišića i kod grčeva u mišićima, kod napetosti i stresnih situacija. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

TriMagnezij, B kompleks, vitamin C, za normalno stvaranje energije, protiv umora i iscrpljenosti, zdravlje mišića,  bolja bioraspoloživost, apsorpcija, 5 puta veća iskoristivost.

Sastav: sladilo sorbitol, magnezijev oksid, magnezijev citrat, magnezijev bisgilcinat, L-askorbinska kiselina, regulator kiselosti -limunska kiselina, zgušnjivač karboksimetil celuloza, aroma, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja magnezijeve soli masnih kiselina, sladilo aspartam, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, sladilo acesulfam K, folna kiselina, D-biotin, cijanokolabamin.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života

Uporaba: Preporučuje se uzimanje 1 vrećice na dan. Sadržaj vrećice primijeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati. Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25ºC.

Veličina: 20 vrećica

Registracija
Dodatak prehrani
Oblik - oralni preparati
Prašak
Sadrži vitamine
Vitamin B1 - tiamin
Vitamin B2 - riboflavin
Vitamin B3 - niacin
Vitamin B5 - pantotenska kiselina
Vitamin B6 - piridoksin
Vitamin B7 - biotin
Vitamin B9 - folna kiselina
Vitamin C
Sadrži minerale i mikroelemente
Magnezij
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu