Bionike Aknet Dermo-Control krema za normalizaciju kvalitete sebuma (Normalising care)
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Aknet Dermo-Control krema za normalizaciju kvalitete sebuma (Normalising care)

Krema za normalizaciju kvalitete sebuma sa sastojcima za vraćanje balansa kožne mikrobiote (cinkom, glikolnom kiselinom, prebiotikom i bakuhiolom) za dnevnu njegu kože sklone aknama i komedonima
C049339
18,50 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Krema sadrži cink, glikolnu kiselinu, šikimičnu kiselinu, bakuhiol i prebiotik. Cink i glikolna kiselina djeluju na smanjenje proizvodnje sebuma i formiranje komedona. Cink PCA djeluje na ublažavanje crvenila i nadražaja. Šikimična kiselina ima potvrđena antibakterijska i antifungalna svojstva, a osobito je važno antiseptičko djelovanje na bakterije odgovorne za pojavu akne. Prebiotički sastojak jača prirodne obrambene mehanizme kože i održava balans kožne mikrobiote. Bakuhiol ima antimikrobno i protuupalno djelovanje. Krema ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osbito na nikal. 

Lagana gel-kremasta tekstura lako se nanosi i dobro njeguje masnu kožu sklonu pojavi akne. Sadrži sastojke koji korigiraju uzročnike njihova nastanka, seboreju, pojačanu keratinizaciju i narušen balans normalne bakretijske flore kože. Krema ima nemasnu teksturu, brzo se upija i djeluje matificirajuće. Optimalna je za dnevnu primjenu i nema komedogeni učinak.

Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal). 

Uporaba: Nanijeti ujutro i/ili navečer na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati. Izbjegavati dodir sa sluznicom oka.

Veličina: 40 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
40
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Akne
Masna koža
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu