Arkopharma Arkoroyal Gelee Royale BIO 1500mg

Arkopharma Arkoroyal Gelee Royale BIO 1500mg

Matična mliječ i med

C047579
25,80 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Arkoroyal® BIO Matična mliječ 1500 mg u pojedinačnim dozama sadrži organski med i vrhunsku organsku matičnu mliječ, blago prirode. Zajamčeno je bez bojila, konzervansa i alkohola. Izvrsna je u vrijeme sezonskih bolesti te promjena godišnjih doba.

Ekološko pčelarstvo je oblik proizvodnje i prerade s prijateljskim pristupom prema okolišu, dobrobiti pčela i bioraznolikosti. To je jamstvo prirodne i autentične kvalitete.

Matična mliječ je hrana ličinki pčela u prvih nekoliko dana života, a jedne od njih – pčele matice tokom cijelog njezinog života. Ta iznimna supstanca omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu plodnosti. Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i složene ugljikohidrate, proteine i aminokiseline, lipide, minerale, oligoelemente i vitamine D, A, C te B kompleksa, kao i veliki broj jedinstvenih supstanci kao što su 10-HDA i 10-H2DA nezasićene masne kiseline, peptid rojalizin s antibakterijskim djelovanjem te protein apalbumin-1 s imunostimulativnim djelovanjem.

Med je složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).

Sastojci u jednoj ampuli:

Matična mliječ(*) 1500 mg

Med 830 mg

Veličina: 20 ampula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
20
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Sadrži ostalo
Matična mliječ
Med
Posebni atributi
Bez alkohola
Bez bojila
Bez konzervansa
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Arkopharma je globalan francuski brend prisutan u više od 60 zemalja. Europski je lider u proizvodnji biljnih lijekova i dodataka prehrani s više od 38 godina ekspertize na području zdravlja iz prirode. Osigurava najbolju kvalitetu prirodnih sastojaka – 160 različitih vrsta biljaka iz 40 zemalja svijeta.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu