Pranarom Aromapic tekući gel za zaštitu od komaraca

Pranarom Aromapic tekući gel za zaštitu od komaraca

Aromapic gel za kožu za zaštitu od komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog).

C044829
20,96 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Aromapic gel za kožu za zaštitu od komaraca je mješavina organskih eteričnih ulja i Citriodiola (prirodni aktivni spoj izoliran iz ulja eukaliptusa limunskog). Ne sadrži alkohol! Koristi se za zaštitu djece od 3 godine starosti i odraslih kod europskih i tropskih vrsta komaraca, pčela, osa, i drugih insekata. Prilikom nanošenja gel ne masti kožu, ne čini ju ljepljivom, već ju vlaži, štiti i brzo se upija.

Uporaba: 

Djeca između 3 i 6 godina: Aplicirajte lokalno, samo na ruke i noge, 1 do 2 puta na dan.

Od 7 godina starosti: Nanesite na osjetljive dijelove tijela. Primjenite prema potrebi svakih 7 sati. Može se primjeniti na vrat i čelo.

Biocidni pripravak na bazi CITRIODIOLA (smjesa cis i trans – p – mentan – 3,8 diol < 8,5 %) s namjenom: gel za kožu za zaštitu od komaraca. Vrsta pripravka: 19 – repelent. Formulacija; tekući gel.

Upozorenje: Ne koristiti tijekom trudnoće i dojenja te kod djece mlađe od 30 mjeseci. Čuvati izvan dohvata djece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. Gel sadrži citronelal i geraniol koji mogu izazvati alergijsku reakciju kod osjetljivih osoba. 

Veličina: 75 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Tijelo

Osnovan je 1991. godine od strane Dominique Baudouxa, poznatog farmaceuta i aromaterapeuta.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu