Pharmaceris H-Stimupeel Trihologija - peeling za čišćenje
40

Preporučuju dermatolozi

Pharmaceris H Stimupeel Trihologija - peeling za čišćenje

Trihologija - peeling za čišćenje.

C054846
22,75 €
(175€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Ovaj proizvod možete kupiti i u paketima:

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Trihologija - peeling za čišćenje.

Proizvod namijenjen dubinskom čišćenju vlasišta namijenjen je muškarcima i ženama sklonim opadanju, stanjivanju ili ćelavljenju, te osobama s peruti i seboreičnim dermatitisom vlasišta. Formula trichology preporučuje se za redovitu ili preventivnu njegu, kako bi tretmani kondicioniranja bili učinkovitiji i poboljšali njihove rezultate. Trichology piling učinkovito uklanja sve nečistoće i keratinizirane naslage kože koje tvore takozvani kristalizirani sloj. Odčepljuje izlazne otvore folikula dlake i vraća fiziološku ravnotežu vlasištu, što je prvi bitan korak prema pravilnoj njezi vlasišta sklona ispadanju i prhuti. Na temelju komplementarnog djelovanja bioloških, enzimskih i mehaničkih pilinga (papain, ljuske marelice), piling dubinski čisti vlasište (uklanja perut, sebum, ostatke laka za kosu) i čini kosu manje sklonom masnoći. Prirodna formula koja sadrži pirokton olamin s antibakterijskim svojstvima i svojstvima za normalizaciju keratinizacije kontrolira štetnu mikrofloru u plakovima, učinkovito se boreći protiv simptoma peruti i sprječavajući njezino ponovno pojavljivanje. Kofein, koji je poznat po svojoj sposobnosti da produljuje životni vijek kose, poboljšava mikrocirkulaciju u vlasištu, pojačava opskrbu stanica kisikom i potiče sintezu kolagena, jačajući korijen kose. Kao rezultat, jača kosu i smanjuje gubitak kose i ćelavost te potiče i ubrzava prirodni rast kose. Urea osigurava optimalnu hidrataciju vlasišta i sprječava pretjeranu suhoću. Piling vlasišta potiče apsorpciju aktivnih sastojaka koji se nalaze u drugim proizvodima za njegu vlasišta, te pojačava njihovu učinkovitost. Piling poboljšava stanje vlasišta i kose te održava kosu podignutom pri korijenu, a da je ne masti ili otežava. Čestice pilinga lako se ispiru s vlasišta.

Aktivni sastav: prirodni faktor rasta FGF / kofein / biotin / D - pantenol / niacinamid

Sastav: Aqua (Water), Cetyl alcohol, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Trilaureth-4 Phosphate, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Piroctone Olamine, Glycerin, Tartaric Acid, Caffeine, Caesalpinia Spinosa Gum, Papain, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Alcohol, Lactic Acid, Maltodextrin, Urea, Xantham Gum, Hydroxyethylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lecithin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Upute: Koristite piling redovito, barem jednom tjedno. Nanesite proizvod na mokro vlasište, nježno utrljajte, a zatim isperite čestice pilinga vodom i operite kosu šamponom. Tretman pilinga priprema vlasište za pravilnu dermonjegu i daje najbolje rezultate u kombinaciji sa šamponima i drugim specijalnim formulama iz Pharmaceris H linije koje rješavaju specifične dermatološke probleme kose i vlasišta. 

Veličina: 125 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
125
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Piling
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Zemlja porijekla
Poljska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Ispadanje kose
Prhut

U laboratoriju svjetski poznate poljske kozmetičke tvrtke Dr. Irena Eris osnovane 1983 godine proizveden je brand Pharmaceris koji je danas prisutan u više od 45 zemalja svijeta.

Pharmaceris je marka proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože. Dermokozmetiku Pharmaceris razvio je tim stručnjaka, koji su kombinirali dermatološka rješenja s naprednim kozmetičkim formulama, kako bi stvorili proizvode koji zadovoljavaju potrebe čak i najzahtjevnijih tipova kože, odnosno potrebe problematične kože. Svi proizvodi testirani su od strane dermatologa, a odabrane linije su također podvrgnute kliničkim ispitivanjima provedenim na nezavisnim istraživačkim institutima.

Ponuda dermokozmetike Pharmaceris nudi prevenciju i pravilnu njegu kože. Svaki od specijaliziranih proizvoda, indiciran slovom u imenu linije proizvoda, pruža učinkovitu njegu za tipove kože koji predstavljaju različita dermatološka stanja.

40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu