Skintegra Superba C serum
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Skintegra Superba C serum

Ujednačujući i revitalizirajući serum za hiperpigmentiranu kožu.
C052152
26,41 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ujednačujući i revitalizirajući serum za hiperpigmentiranu kožu.

Superba C je koncentrirani vitaminski serum s 10% vitamina C, vitaminom E i feruličnom kiselinom. Idealan je saveznik umornoj koži koja pokazuje prve znakove starenja (bore i fine linije te gubitak svježine uz pojavu neujednačenog tona i pigmentacijskih mrlja).

Oblik vitamina C koji se nalazi u svestranom Superba C serumu je siguran, stabilan i u vodi topiv natrijev askorbil fosfat, poznatiji kao SAP (sodium ascorbyl phosphate).

SAP je potentni antioksidans efikasan u posvjetljivanju neujednačenog i umornog tena te održavanju kože blistavo čistom.

SAP smanjuje oksidativni stres kože koji uzrokuju okolišni čimbenici poput UV zračenja i zagađenja zraka, dovodeći do oštećenja kože koja se vremenom akumuliraju. Akumulacija oštećenja kože, ali i smanjena proizvodnju kolagena, manifestiraju se na koži kao znakovi starenja.

Uz antioksidativno djelovanje SAP djeluje i kao inhibitor melanina zbog čega je posebno bitan protiv UV oštećenjem izazvanih hiperpigmentacija (poput melazme) i postupalnih pigmentacija.

Pravu razliku naspram klasičnih C-seruma, izuzev optimalne koncentracije SAP-a, čine ferulična kiselina i vitamin E. Ova izvrsno istražena i komplementarna kombinacija sastojaka neizostavan je dio najboljih C-seruma zbog izuzetne antioksidativne i fotoprotektivne sposobnosti. Aplikacija C+E+ferulične kiseline u jutarnjim satima ispod proizvoda s UV zaštitom potencira fotoprotektivno djelovanje kod izlaganja suncu.

Skintegra Superba C, koncentrirani serum s C+E+feruličnom kiselinom, dovoljno je blag čak i za osjetljivu kožu. Nježna, delikatna i brzoupijajuća tekstura omogućuje maksimalno učinkovitu, dubinsku apsorpciju aktivnih sastojaka.

Proizvod se nalazi u UV-nepropusnoj, reciklabilnoj staklenoj ambalaži. Rok korištenja proizvoda je 6 mjeseci na sobnoj temperaturi, a ako se čuva u na hladnom proizvod traje godinu dana.

Sastav: aqua, sodium ascorbyl phosphate, methylpropanediol, ferulic acid, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, xanthan gum, acacia senegal gum, caprylyl glycol, disodium edta, citric acid, polysorbate 60, polysorbate 20, phenoxyethanol

Uporaba: Nanesite 4-5 kapi Superba C svakodnevno, idealno ujutro nakon čišćenja i prije dnevne zaštite od sunca. 

Veličina: 30 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Bočica s kapaljkom
Mjesto primjene
Lice
Sadrži vitamine
Vitamin C
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Tamne mrlje - hiperpigmentacije

Vjerujemo u blagu i dosljednu njegu kože. Pažljivo odabrane sastojke holistički isprepletene u izvrsne formule. Zdravlje kože na prvome mjestu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu