Pontus Pharma Eptaderm Epta Spot dnevna krema
40

Preporučuju dermatolozi

Pontus Pharma Eptaderm Epta Spot dnevna krema

Za njegu kože sklone hiperpigmentacijama. Kozmetička njega formulirana za svakodnevnu borbu protiv pojave tamnih mrlja i za korekciju postojećih mrlja.

C053110
32,00 €
(640€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Za njegu kože sklone hiperpigmentacijama. Kozmetička njega formulirana za svakodnevnu borbu protiv pojave tamnih mrlja i za korekciju postojećih mrlja. Zahvaljujući svojoj formuli s posvjetljujućim, hranjivim i zaštitnim svojstvima te podatnoj i nemasnoj teksturi, ova krema pruža savršenu ugodu pri korištenju i prikladna je za sve tipove kože.

Područje primjene: lice, ruke, dekolte.

Sastav: Uz vodu švicarskih ledenjaka koja pruža umirujuće djelovanje, sadrži ViaPure® Licorice White 97 i alfa arbutin koji imaju depigmentirajuće djelovanje. Također sadrži  glikolnu kiselinu koja ima eksfolijantno djelovanje, Acticire® MB koji ima zaštitno djelovanje, ekstrakt kore magnolije i Cetiol® ultimate koji djeluju kao antioksidansi.

Uporaba: Jedanput dnevno, ujutro, nanijeti na zahvaćena područja. Preporučuje se primjena 8 – 12 tjedana.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Dekolte
Lice
Ruke
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Pontus Pharma je ekskluzivni distributer proizvoda farmaceutskih kompanija koje nisu prisutne na određenim područjima. Uz distribuciju, Pontus Pharma ima i vlastiti portfelj proizvoda s fokusom na područja gastroenterologije, dermatologije, oftalmologije i bolničkih lijekova. U svom se poslovanju Pontus Pharma obraća pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima.

40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu