Lisa Verde Happy Feet sprej

Lisa Verde Happy Feet sprej

Happy Feet sprej je 100% prirodni bezalkoholni biljni kompleks koji ima izrazita antibakterijska i protugljivična svojstva bazirana na fitokemikalijama prisutnim u čistim eteričnim uljima i hidrolatima iz ljekovitih biljaka bogatih polifenolima i oksidima.
C053774
11,61 €
(116.1€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Happy Feet sprej je 100% prirodni bezalkoholni biljni kompleks koji ima izrazita antibakterijska i protugljivična svojstva bazirana na fitokemikalijama prisutnim u čistim eteričnim uljima i hidrolatima iz ljekovitih biljaka bogatih polifenolima i oksidima. Namijenjen je za njegu kože i uklanjanje neugodnih mirisa stopala. Happy Feet sprej namijenjen je protiv jakog znojenja stopala i prevenciju nastanka gljivičnih infekcija (mikoza) te za stopala koja su cijeli dan u cipelama. Posebno je formuliran za uklanjanje neugodnih mirisa koje najčešće uzrokuju gljivice Trichophyton. Otežava njihov razvoj na površini kože, spriječava bakterijske i gljivične infekcije te ublažava i regulira znojenje nogu.  Njegovom redovitom primjenom regulira se protok znoja, uklanjaju se neugodni mirisi i održavaju noge svježima kroz cijeli dan. Uočljivo je manje znojenja stopala već nakon prve primjene, a značajno smanjeno znojenje primjetno je nakon 2 tjedna redovitog korištenja. Happy Feet sprej kožu ostavlja mekanom i ugodnom na dodir. Zahvaljujući prisutnom mentolu iz eteričnog ulja i ekstrakata postiže se trenutni osvježavajući efekt i ugodni osjećaj hlađenja te odaginje osjećaj umornih stopala već od prvog nanošenja.

Sastav: Lavandula angustifolia flower water, Lavandula hybrida flower water, Laurus nobilis water, Aloe barbadensis water, Foeniculum vulgare water, Pelargonium graveolens water, Polyetilen glycol, Lauryl glycol ether, Hydrogenated castor oil, Glycerin, Lavandula hybrida flower oil, Lavandula angustifolia flower oil, Laurus nobilis oil, Salvia officinalis oil, Citrus grandis oil, Citrus medica limonum oil, Foeniculum vulgare oil, Mentha piperita oil, Pelargonium graveolens oil, Propellant: nitrogen.

Uporaba: Sprejem kratko prskati  čista stopala, a zatim masiranjem utrljati sadržaj. Za svakodnevnu primjenu dovoljno je prskati po stopalima 2 do 3 puta. Miris, koji je potpuno prirodan, u početku će biti intezivan, a kasnije će slabiti do potpunog preuzimanja ugodnog i aromatičnog mirisa. Za bolji učinak poželjno je pošpricati unutrašnji dio obuće prije korištenja. Ne prskati u oči. Samo za vanjsku uporabu.

Velilčina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Stopala
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu