BioClin Multi-Mam Lanolin za bradavice

BioClin Multi-Mam Lanolin za bradavice

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječa stvaranje napuklina.

C008157
14,28 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Multi-Mam Lanolin je mast za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sadrži visoko pročišćeni lanolin za medicinsku primjenu. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom. Ima neutralan okus i neškodljiv je ako se proguta.

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i liječenje tegoba povezanih s bolnim bradavicama.

Multi-Mam Lanolin namijenjen je njezi suhih i osjetljivih bradavica dojilja. Multi-mam Lanolin je biološki proizvod najbliži prirodnoj masti ljudske kože. Idealan je za nadomještanje i nadopunjavanje masnoće na koži koja se gubi dojenjem. Na taj način štiti bradavice od isušivanja, pucanja i osjetljivosti prije i tijekom dojenja. Budući da lanolin nije potrebno uklanjati prije dojenja, daje optimalnu zaštitu za njegu bradavica. Bezopasan je kad ga dijete proguta.

Tip kože: svi tipovi kože

Namjena: njega 

Uporaba: Multi-Mam Lanolin može se po želji upotrebljavati tijekom cijelog dana. Za optimalnu zaštitu nanesite Multi-Mam Lanolin nakon dojenja. Koristite ga najmanje dva puta dnevno. Omekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolina između vrhova prstiju i utrljajte na područje cijelih bradavica. Možda će pomoći lagano gnječenje ili grijanje tube dlanovima prije uporabe. Prije dojenja lanolin nije potrebno uklanjati.

Sastav: Visokopročišćeni, prirodni lanolin bez dodataka.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Mast
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Grudi
Sadrži ostalo
Lanolin
Zemlja porijekla
Nizozemska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Tip kože
Svi tipovi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu