Phyto Phytocolor zaštitni šampon za njegu obojane kose

Phyto Phytocolor zaštitni šampon za njegu obojane kose

Posebno osmišljen za njegu obojane, posvjetljene i kose s pramenovima, ovaj šampon nježno čisti kosu djelujući istodobno na očuvanje boje i sjaja kose.

C046800
19,07 €
(76.28€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Posebno osmišljen za njegu obojane, posvjetljene i kose s pramenovima, ovaj šampon nježno čisti kosu djelujući istodobno na očuvanje boje i sjaja kose. Sadrži jedinstveni biljni kompleks ekstrakata izoliranih iz cvijeta hibiskusa, klica suncokreta i tara tanina koji djeluju antioksidativno i zaštitno, omekšavavaju i oživljavaju boju kose.

Uporaba: Nanijeti malu količinu šampona na mokro vlasište i kosu, umasirati i ostaviti da djeluje 1-2 minute te onda isprati. Nakon korištenja kosa je sjajna i svilenkasta na dodir. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina:  250 ml

 

Registracija
Kozmetika
Količina
250
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Normalna kosa
Osjetljivo vlasište

Phyto je stvorio celebrity frizer, Patrick Alès, davno prije pojave ekološke svijesti i botaničkih trendova za njegu kose. Sve je počelo kada je Patrick radio kao šegrt u salonima u Parizu tijekom 1950-ih godina. Primijetio je da proizvodi s kemikalijama uzimaju danak u rukama frizera i njihove klijentele. Njegove prve ideje su bile stvaranje puno nježnijih i manje štetnih proizvoda za kosu.

Fasciniran prirodom, odlučio je proučiti moć biljaka, njihove povijesti, korištenja u prirodnoj medicini i moguću ulogu u otkrivanju kosine prirodne ljepote. Počeo je pronalaziti put kako bi spasio suhu i izbijeljenu kosu svojih klijenata u 60-im godinama te su nastali prvi proizvodi: HUILE D’ALÈS i PHYTO 7.

Za PHYTO, ljepotu i zdravlje kose moguće je postići samo temeljitim pristupom. Lijepa kosa može doći samo uz zdravo vlasište. Zato PHYTO brine o kosi od korijena do vrhova, uz puno poštovanje ekosustava kose i svakog tipa kose.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu