Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom
40

Preporučuju dermatolozi

Klorane Zob tonirani suhi šampon sa zobenim mlijekom

Nježna formula. Za tamnu kosu. Čisti kosu bez vode.

C038779
15,04 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Obnavlja svježinu i lakoću kose zahvaljujući kombinaciji zobenog mlijeka, omekšavajućih i zaštitnih svojstava, i vrlo apsorbirajućih mikroniziranih prašaka. KLORANE laboratoriji po prvi puta su dodali mineralne pigmente u formulu posebno prilagođenu tamnoj kosi, kako ne bi zaostao vidljiv trag nakon primjene. U samo 2 minute kosi je vraćen volumen. Bez parabena.

Uporaba: Dobro protresite prije uporabe. Držeći bocu na udaljenosti od 30 cm od kose, raspršite proizvod ravnomjerno po kosi; usredotočite se na korijen. Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu. KLORANE inovacija za tamnokose: brza i praktična primjena, osvježava kosu između pranja, vraća volumen, ne ostavlja vidljiv trag.

Posebne mjere opreza:  Spremnik je pod tlakom; zaštititi od sunčevog zračenja i ne izlagati temperaturi većoj od 50o C. Ne bušiti ili izlagati vatri čak i kad je prazan. Vrlo lako zapaljivo. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Čuvati od izvora zapaljenja – zabranjeno pušenje. Čuvati od dohvata djece. Ne udišite. Izbjegavajte doticaj s očima. Ne raspršujte u oči. Upotrebljavajte na dobro provjetrenom mjestu. 

Veličina: 150 ml 

Registracija
Kozmetika
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Problemi kose i vlasišta
Masna kosa
Normalna kosa
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu