Tonimer lab Panthexyl Baby sprej za nos

Tonimer lab Panthexyl Baby sprej za nos

Hipertonična otopina namijenjena je dojenčadi i djeci tijekom prehlada s dodatnom bakterijskom upalom nosne sluznice i ždrijela (rinofaringitis) te sinusa.

C035087 x
12,25 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Hipertonična otopina namijenjena je dojenčadi i djeci tijekom prehlada s dodatnom bakterijskom upalom nosne sluznice i ždrijela (rinofaringitis) te sinusa.

Sterilna hipertonična otopina s morskom vodom uklanja i razrjeđuje sluz u nosu. Namijenjena je dojenčadi i djeci tijekom prehlada s dodatnom bakterijskom upalom nosne sluznice i ždrijela (rinofaringitis) te sinusa, sprječava akutnu upalu srednjega uha koja može nastati zbog povećana nakupljanja sluzi te nakon operacije sinusa. Obogaćena je ksilitolom i pantenolom, čisti, štiti, ublažuje, vlaži i smiruje sluznicu te poboljšava disanje.

Sastav: voda, ksilitol, pantenol, izotonična otopina morske vode, mliječna kiselina. Potisni plin: zrak. Bez konzervansa.

Uporaba:

1. Nakon što skinete zaštitni poklopac, Tonimer možete primijeniti u bilo kojemu položaju. Najbolje jest da stanete iznad umivaonika i okrenete glavu na jednu stranu. Aplikator spreja stavite u nosnicu koja je u višemu položaju te ga čvrsto pritisnite. Pritisak nek traje bar 5 sekundi. Postupak ponovite s drugom nosnicom (slika 1).

2. Kod dijece, koji trebaju pomoč odrasloga: malo dijete stavite na bok, stavite aplikator spreja u gornju nosnicu te ga čvrsto pritisnite. Nakon toga dijete okrenite na drugi bok i postupak ponovite .

3. Aplikator spreja nakon svake uporabe obrišite i osušite te vratite zaštitni poklopac.

Učestalost primjene:

1-2x dnevno kod dojenčadi  od 0 do 3 mjeseca starosti, 15 dana ili prema uputama liječnika;

3-4x dnevno kod dojenčadi i djece starije od 3 mjeseca, 15 dana ili prema uputama liječnika.

Upozorenje: Spremnik pod tlakom: može se rasprsnuti ako se grije. Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. Ne pušiti. Posuda je pod tlakom: ne bušiti, niti paliti čak ni nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50°C/122°F. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod ne koristite drugačije nego što je ovdje navedeno. Ako ste preosjetljivi na sastojke, proizvod ne koristite. U slučaju nuspojava prestanite s primjenom te se posavjetujte s liječnikom. Ako proizvod dođe u kontakt s očima, temeljito isperite vodom.

Proizvođač: Istituto Ganassini S.p.A. di Ricerche Biochimiche, 20139 Milano, Italija.

Veličina: 100 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Nos
Pogodno za
Bebe
Djeca
Dojenčad
Sadrži ostalo
Morska voda
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu