Medex Gelee Royale kapsule

Medex Gelee Royale kapsule

Gelée royale kapsule s 350 mg matične mliječi.
C006752
10,75 €
(0.35833333333333€ za 1 CAPS) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Matična mliječ ili gelée royale najdragocjeniji je dar pčelinje košnice. Proizvode je mlade pčele hraniteljice u dobi od 5 do 12 dana i njome čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu, koja se brine za preživljavanje vrste. Matica je genetski posve jednaka drugim pčelama, ali je zbog hranjenja samo matičnom mliječi gotovo dva puta veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i u košnici je jedina spolno razvijena. Smatra se najplodnijim bićem na planetu jer na dan izleže i do 3000 jajašaca, čija ukupna masa prelazi njezinu vlastitu. U starom su Egiptu matičnu mliječ koristili još faraoni koji su je nazivali »hranom za bogove«, a danas znamo da se njezina izuzetnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) koja se u prirodi nigdje drugdje ne može naći. Sadržaj 10 HDA važno je mjerilo kvalitete matične mliječi, stoga su u Medexu njezinu vrijednosti u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu

Gelée royale kapsule s 350 mg matične mliječi.

Matičnu mliječ preporučujemo uzimati 90 dana, nakon toga napraviti 14 dana stanke te ponovno nastaviti uzimati.

Standardizirano na 4 mg 10 HDA/kapsula.

Za čovjeka je matična mliječ idealan svakodnevni dodatak prehrani. Kapsule Gelée royale  su dodatak prehrani s 350 mg matične mliječi u jednoj kapsuli. Liofiliziran (dehidriran) oblik matične mliječi čuva sve njezine prirodne djelatne tvari i odlična je dopuna svakodnevnoj prehrani. Preporučujemo ih svima koji su izloženi većoj tjelesnoj aktivnosti i drugim naporima.

Proizvod je bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i zaslađivača. Primjeren je i za vegetarijance.

Sastav: Rižino brašno, liofilizirana matična mliječ 32 % (117 mg liofilizirane matične mliječi odgovara 350 mg svježe matične mliječi), želatinska kapsula, tvar za sprejčavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.  

Uporaba: Popijte jednu kapsulu dnevno ujutro nakon obroka s 2 dl vode. Savjetujemo neprekidno uzimanje dva mjeseca, zatim mjesec dana pauze, a onda ponovno uzimanje.

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Veličina: 30 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu