Esi Aloe vera gel s arganovim uljem

Esi Aloe vera gel s arganovim uljem

Gel od lista prave aloje osigurava koži brojne hranjive i hidratantne sastojke, a osobito je pogodan za njegu suhe, izrazito osjetljive i nadražene kože. 

C037931
13,25 €
(66.25€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gel od lista prave aloje osigurava koži brojne hranjive i hidratantne sastojke, a osobito je pogodan za njegu suhe, izrazito osjetljive i nadražene kože. Zahvaljujući bogatstvu polisaharida, ovaj gel poboljšava uspostavljanje ravnoteže vlažnosti kože i pomaže zaštiti od površinskog gubitka vode. Prikladan je za sve tipove osjetljive kože jer umiruje nadražaj, poboljšava regeneraciju te ublažava crvenilo nakon prekomjernog ili dugotrajnog izlaganja suncu. Ovaj proizvod dodatno sadrži arganovo ulje, bogato hranjivim sastojcima i nezasićenim masnim kiselinama. Arganovo ulje ima hranjivo i regenerirajuće djelovanje, održava elastičnost i potiče sposobnost obnavljanja kože. Često se koristi kao vrijedan sastojak u tzv. „anti-age“ kozmetičkim proizvodima. Osobito je pogodan za njegu kože u trudnoći jer održava vezivno tkivo kože u dobrom stanju. 

Sastav:

- gel od unutarnjeg parenhimskog dijela lista prave aloje (Aloe barbadensis Miller) iz organskog uzgoja

- ulje od tiještenih koštica argana (Argania spinosa L.)

Svi sastojci proizvoda navedeni su na vanjskoj ambalaži, u skladu s INCI nazivljem.

Uporaba: Obilno nanijeti na kožu i lagano razmazati do potpunog upijanja. Nakon nanošenja gel djeluje umirujuće i pogodan je za svakodnevnu njegu kože svih članova obitelji (dojenčadi, djece i odraslih).

Napomena: Proizvod se koristi samo za vanjsku primjenu na koži (ne gutati). Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, a odijevanje je moguće ubrzo nakon nanošenja. 

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Sadrži biljke
Aloje vera (Aloe barbadensis)
Argan (Argenia)
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Osjetljiva
Suha
Problemi kože
Osjetljiva koža
Suha koža
UV zrake

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu