• %
Stada Probielle Forte kapsule

Stada Probielle Forte kapsule

Probielle Fortesadrži kombinaciju tri soja probiotičkih bakterija i kvasca Saccharomyces boulardi, a namijenjen je odraslima i djeci.

C050635y
7,46 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,29 € -10%

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Probielle Fortesadrži kombinaciju tri soja probiotičkih bakterija i kvasca Saccharomyces boulardi, a namijenjen je odraslima i djeci.

Sinergistička probiotička kombinacija bakterija i kvasca za akutne intestinalne simptome i proljev.

Probiotički sojevi:

- L. helveticus R0052

- L. Rhamnosus R0011

- Bifidobacterium longum

- R0175

- 5 milijardi CFU/cap

Probiotički kvasac Saccharomyces boulardi CNCM1079  ima sposobnost vezanja patogenih bakterija i njihovih toksina te pomaže njihovoj eliminaciji iz organizma.

Kada uzeti Probielle forte?

- Putne dijareje

Putna dijareja ili putnički proljev može biti uzrokovan raznim mikroorganizimima iz hrane ili vode. Najčešće se pojavljuje kod putnika koji putuju u manje razvijene zemlje, te se preporučuje prevencija - oprez kod hrane i pića koji se kozumiraju te probiotik kao dio "kućne ljekarne"

- Akutne dijareje

Akutna dijareja se može javiti kao obrambeni mehanizam organizma u borbi protiv infekcije ili određenog virusa, najčešće su to brojni virusi (rota virus, norvalk, adenovirus, astrovirus, torovirus…).

- Dijareje uzrokovane antibioticima (AAD)

Postotak pacijenata s ovim problemom varira ovisno o antibiotiku koji se koristi, ali prosjećna stopa je oko 25%. AAD se pojavljuje kada antibiotik poremeti ravnotežu crijevnih bakterija. Uz antibitik se preporučuje probiotik zbog uspostave ravnoteže mikrobioma, te prevencije ili zaustavljanja AAD.

- Uspostave poremećene ravnoteže mikrobioma

Poznato je kako su crijeva organ koji je najbogatiji imunosnim stanicama. Osjetljiva ravnoteža između našeg imuniteta i mikrobioma izuzetno je bitna za borbu protiv patogenih mikroorganizama i njihovih toksina.

Aktivni sastav: Saccharomyces boulardii, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum

Sastav: krumpirov škrob, biljna kapsula (hidroksipropil metil celuloza, bojilo: titanov dioksid), kultura mikroorganizama (Saccharomyces boulardii CNCM I-1079, Lactobacillus helveticus Rosell®-52, Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11, Bifidobacterium longum Rosell®-175) (može sadržavati mlijeko i soju), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, antioksidans: askorbinska kiselina

Uporaba: Popiti jednu kapsulu dnevno prije obroka. Ako kapsulu ne možete progutati, otvorite kapsulu i sadržaj pomiješajte s hladnom hranom ili tekućinom. 

Upozorenja: Probielle® forte ne smiju koristiti osobe koje uzimaju oralne antimikotike (lijekove protiv gljivičnih bolesti) jer oni mogu poništiti djelovanje Probielle® forte. Primjena proizvoda koji sadrže S. cerevisiae var. boulardii se ne preporuča teško bolesnim osobama, imunokompromitiranim osobama kao ni onima s centralnim venskim kateterom. Nije za djecu ispod 3 godine.

Veličina: 10 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
10
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Sadrži probiotike
Bifidobacterium longum
Lactobacillus helveticus
Lactobacillus rhamnosus
Saccharomyces cerevisiae (Boulardii)
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu