Pontus Pharma Colosal želučanootporne tablete

Pontus Pharma Colosal želučanootporne tablete

Colosal je namijenjen za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva.

C053853
23,00 €
(0.76666666666667€ za 1 TBL) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Colosal je hrana za posebne medicinske potrebe na bazi maslačne (butiratne) kiseline, fruktooligosaharida (FOS) i živih kultura. Colosal je namijenjen za dijetalnu prehranu bolesnika sa sindromom iritabilnog crijeva.

U obliku želučanootporne tablete s prilagođenim oslobađanjem, Colosal u cjelosti dospijeva u debelo crijevo, gdje se otpuštaju glavni sastojci. 

Formulacija tablete Colosal omogućuje istovremeno i cjelovito oslobađanje maslačne (butiratne) kiseline, FOS-a i bifidobakterija u crijevu gdje djeluju učinkovito i sinergijski. Sastojci Colosal tableta važni su za održavanje zdravlja kolonocita (stanica debelog crijeva), te normalizaciju pražnjenja crijeva s posljedičnim smanjenjem boli u području debelog crijeva.  

Sastav: Tvar za povećanje volumena: mikrokristalična celuloza; kalcijev butirat; tvar za povećanje volumena: hidroksipropilmetilceluloza; fruktooligosaharidi (FOS); tvar za poliranje: acetilirani škrob; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat; tvar za poliranje: talk; Bifidobacterium bifidum DSM 25565; regulator kiselosti: limunska kiselina; bojilo: patent plavo V; tvar za poliranje: glicerol;  Bifidobacterium lactis DSM 25566; tvar za povećanje volumena: polivinilpirolidon.

Uporaba: Preporučuje se koristiti 1 do 2 tablete dnevno, ujutro prije doručka ili alternativno 1 ujutro i 1 navečer prije spavanja. Važno je slijediti propisane savjete svog liječnika. Tablete se ne smije žvakati niti lomiti.

Veličina: 30 tableta

Registracija
Hrana za posebne medicinske potrebe
Količina
30
Oblik - oralni preparati
Tablete
Sadrži probiotike
Bifidobacterium lactis
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Pontus Pharma je ekskluzivni distributer proizvoda farmaceutskih kompanija koje nisu prisutne na određenim područjima. Uz distribuciju, Pontus Pharma ima i vlastiti portfelj proizvoda s fokusom na područja gastroenterologije, dermatologije, oftalmologije i bolničkih lijekova. U svom se poslovanju Pontus Pharma obraća pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu