Lierac Sunissime Stick za područje oko očiju SPF 50

Lierac Sunissime Stick za područje oko očiju SPF 50

Ovaj zaštitni stick pruža osjetljivom području oko očiju učinkovitu anti-age zaštitu protiv svih znakova fotostarenja: hiperpigmentacija, bora i gubitka čvrstoće i tonusa kože.
C046762
39,89 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ovaj zaštitni stick pruža osjetljivom području oko očiju učinkovitu anti-age zaštitu protiv svih znakova fotostarenja: hiperpigmentacija, bora i gubitka čvrstoće i tonusa kože. Svakodnevnim korištenjem koža oko očiju je hidratizirana, ujednačena i vraćen joj je zdravi izgled i blistavost. Pomoću SPF50 i inovativne tehnologije Global Protect Energy fluid nudi ultra široku zaštitu od sunca (UVA, UVB, vidljive i infracrvene zrake). Sadrži i pro-taurin koji slobodne radikale pretvara u energiju te daje svježi izgled koži i hijaluronsku kiselinu koja hidratizira i zaglađuje krhku kožu područja oko očiju. Ulje avokada bogato omega 3 i 9 omekšava i hrani te regenerira kožu.

Uporaba: Koristiti svakodnevno na području oko očiju prije i za vrijeme izlaganja sunčevom zračenju. Kremasta tekstura sticka proljepšava i obasjava oči te se može koristiti i za korekciju tamnih područja kože oko očiju. Vrh sticka pruža visoko ciljanu aplikaciju i praktičan je za održavanje. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 3g

Registracija
Kozmetika
Količina
3
Jedinica mjere
gram
Oblik
Stick
Pakiranje
Stick
Mjesto primjene
Oči
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Problemi kože
UV zrake

Lierac postoji od 1975. godine, a danas on kombinira najnovije tehnologije, ljepotu rituala, glamur te dokazanu efikasnost.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu