• %
Avene SunsiMed zaštita od sunca
Avene serumi
40

Preporučuju dermatolozi

Avene SunsiMed zaštita od sunca

Medicinski proizvod za ciljanu zaštitu protiv štetnih učinaka sunca.

C035728
31,21 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 27/03 do 02/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Avene Sun. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Medicinski proizvod klase I namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

Sastav: avene thermal spring water (avene aqua). methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol [nano]. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. diethylhexyl butamido triazone. butyl methoxydibenzoylmethane. benzoic acid. caprylyl glycol. tocopheryl glucoside. excipients.

Uporaba: Primijeniti  ravnomjerno svako jutro na lice i tijekom dana na dijelove tijela izložene suncu.

Preporučene doze:

Lice: 2 potiska   

Tjeme: 3 potiska

Vrat: 1 potisak

Dekolte: 1 potisak

Podlaktica: 1 do 2 potiska po podlaktici    

Nadlanica: 1 potisak po šaci

Ponovno primijeniti u slučaju dužeg izlaganja suncu, jakog znojenja ili dodira s vodom. Smanjivanje doze može smanjiti razinu dobivene zaštite.

Posebne mjere opreza: Ne koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ako dođe do alergijske reakcije obratite  se  liječniku. Izbjegnite svaki izravan dodir s očima kako bi se spriječilo nadraživanje (iritacija). U slučaju dodira s očima, odmah isprati s čistom vodom. Ako nadraženost oka ne prestane , potražiti pomoć liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja, stoga zatražite savjet liječnika. Nakon uporabe čvrsto zatvorite. Ne primjenjuje se na sluznicu. Ne primjenjuje se na oštećenu kožu. U slučaju istodobnog liječenja zatražiti savjet liječnika. Ne preporuča se primijeniti neki drugi proizvod u područje koje treba zaštiti jer to može umanjiti djelotvornost preventivne terapije. Ako primijetite bilo koji štetni učinak povezan s primjenom ovog proizvoda , obratite se liječniku.

Veličina: 80 ml, tuba s pumpicom

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
80
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Emulzija
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Normalna
Osjetljiva
Svi tipovi
Problemi kože
UV zrake

Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

Avene serumi
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu