Medis Waya StopReflux vrećice
Medis Waya StopReflux vrećice
Medis Waya StopReflux vrećice
Medis Waya StopReflux vrećice

Medis Waya StopReflux vrećice

Waya StopReflux u vrećicama (tekuća peroralna suspenzija) s okusom ledenog limuna ublažava simptome gastroezofagealnog refluksa. Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka mehanički  spriječava refluks u manje od tri minute, ublažava žgaravicu i štiti i obnavlja sluznicu.

C053790
11,75 €
(0.83928571428571€ za 1 VRE?) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Waya StopReflux u vrećicama (tekuća peroralna suspenzija) je medicinski proizvod indiciran za ublažavanje simptoma gastroezofagealnog refluksa kao što su: žgaravica, žgaravica u trudnoći, povrat želučane kiseline, upala jednjaka izazvana refluksom, otežano gutanje, bolno gutanje.

Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka, Waya StopReflux omogućuje brzo ublažavanje simptoma, tako što:

- mehanički spriječava refluks – u manje od tri minute

- ublažava žgaravicu

- štiti i obnavlja sluznicu (djelovanje hijaluronske kiseline i kondroitin sulfata)

Što sadržava i kako djeluje

Sadržava magnezijev alginat, karbonate, bikarbonate, hijaluronsku kiselinu i kondroitin sulfat. Učinak se postiže mehanički. Kada sadržaj dođe u kontakt s kiselim pH u želucu, magnezijev alginat stvara gel. U međuvremenu karbonati oslobađaju ugljični dioksid, koji omogućuje gelu da se digne i napravi čep koji služi kao fizička pregrada, a ona sprječava refluks (podizanje) želučanog soka u jednjak. Karbonat i bikarbonat istodobno pomažu smanjiti kiselinu u želucu. Osim toga hijaluronska kiselina i kondroitin sulfat štite i obnavljaju sluznicu. Prednost je proizvoda Waya StopReflux i to što ne sadržava natrijev alginat, nego magnezijev alginat, stoga je siguran za upotrebu i u bolesnika koji moraju smanjiti unos natrija.

Sastav: Voda, magnezijev alginat, kalcijev karbonat, kalijev bikarbonat, natrijev hijaluronat, kondroitin-sulfat, arome; konzervansi: metil p-hidroksibenzoat (metilparaben), etil p-hidroksibenzoat (etilparaben); zaslađivači: steviol-glikozidi, sukraloza.

Uporaba: Primjena je pogodna za odrasle i djecu stariju od 12 godina: sadržaj jedne vrećice ulijte izravno u usta nakon glavnih obroka i prije spavanja ili sukladno uputi liječnika. Protresite prije uporabe i konzumirajte sadržaj vrećice odmah nakon otvaranja. Waya StopReflux u vrećicama može se upotrebljavati u bilo kojem trenutku tijekom dana. Najbolje djeluje ako se u roku od 30 minuta nakon primjene ne konzumiraju nikakva hrana ni piće. Stvarno trajanje primjene može ovisiti o pojavnosti simptoma. Nemojte upotrebljavati u razdoblju duljem od 30 dana. Ako se simptomi nastave, potražite savjet liječnika. Ako je potrebno u svrhu liječenja, može se upotrebljavati tijekom duljih razdoblja.

Upozorenja: Waya StopReflux u vrećicama namijenjen je isključivo za primjenu kroz usta. Nemojte uzimati u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Prije uporabe u slučaju trudnoće ili u djece mlađe od 12 godina potražite savjet liječnika. Nemojte upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti. Nemojte upotrebljavati ako su pakiranje ili vrećice oštećeni. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Uzimajte proizvod u skladu s uputama. U slučaju uzimanja drugih lijekova potražite savjet liječnika. Čuvajte izvan dohvata djece. Nakon uporabe ne bacajte pakiranje u okoliš.

Veličina: 14 vrećica (tekuća peroralna suspenzija)

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
14
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Prašak
Pakiranje
Vrećica
Pogodno za
Odrasli
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu