Apipharma Gastavit tablete

Apipharma Gastavit tablete

Neutralizira želučanu kiselinu i ublažava žgaravicu. Smanjuje povratak želučanog sadržaja u jednjak (Gerb). Štiti želučanu sluznicu.

C038943
6,99 €
(0.29125€ za 1 TBL) |

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Gastavit se sastoji od jedinstvene kombinacije različitih sastojaka koji sinergijski djeluju u probavnom sustavu, čime se osigurava zaštita probavnog sustava, posebno želučane sluznice. Alginat je polisaharid izoliran iz određene vrste smeđih algi.

Kada alginatna vlakna dođu u probavni sustav, vrlo brzo uzrokuju stvaranje laganog viskoznog gela koji prekriva i štiti želučanu sluznicu. Naša posebna formula koja sadrži natrijev alginat, alginatnu kiselinu i karbonate osigurava još brži učinak.

Uporaba: Odrasli (od 12 godina): preporuča se uzeti 2 tablete poslije svakog glavnog jela (ili prema potrebi) s čašom vode. Djeca (6- 12 godina) : preporuča se uzeti 1 tableta poslije svakog glavnog jela s čašom vode. Te su doze djelotvorne za suzbijanje povećane želučane kiseline i sprječavanje refluksne gastroezofagealne bolesti. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Registracija
Medicinski proizvod
Oblik - oralni preparati
Tablete za žvakanje

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu