San Basic Anti-age krema za lice
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

San Basic Anti-age krema za lice

S uljem argana, makadamije i pšeničnih klica, ekstraktom crvenih aligi i vitaminom B5.

C043624
13,39 €
(267.75€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sastav: Aqua (Voda), Macadamia integrifolia oil (Ulje makadamije), Argania spinosa kernel oil (Ulje argana), Glycerin (Vegetable), Petrolatum, Tritici vulgare oil (Ulje pšeničnih klica), Butyrospermum parkii butter (Shea/Karite maslac), Theobroma cacao seed butter (Kakao maslac), Algae extract (Crvene alge), Isopropyl myristate, Panthenol (Provitamin B5), Cholesterol, Tocopherol (Vitamin E), Lanolin, Dehydroacetic acid*, Benzyl alcohol*, Cera alba (Pčelinji vosak), Pelargonium graveolens oil (Et. ulje geranij), Rosa damascena flower oil (Et. ulje ruža), citronelool**, citral **, linalool **, limonene**, geraniol**

* eko konzervans
** sastavnice prirodnih eteričnih ulja

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Starenje kože - anti-age

Povezanost s prirodom je samoj srži SAN prirodne kozmetike, za nju nas veže velika ljubav, ali i znanje. Educiramo se i usavršavamo znanje iz farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ayurvede i aromaterapije kako bismo iz prirode izvukli ono najbolje što nam je o njoj poznato i ono što je najbolje za dobrobit našeg organizma i njegovog zdravlja.

Vjerujemo u međusobnu povezanost svega u prirodi i svih živih bića. Povezanost je i stvorila SAN prirodnu kozmetiku, ona je danas obiteljski posao.

Smatramo da je održivi razvoj jedini pravi način razvoja pa SAN prirodna kozmetika nije testirana na životinjama i odgovorno gospodarimo otpadom kako bismo pomogli sačuvati prirodu u svoj njenoj raznolikosti.

Vjerujemo da nam samo pošten i transparentan odnos prema suradnicima i partnerima može donijeti poslovni uspjeh, te osobno i profesionalno zadovoljstvo na dobrobit svih uključenih. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da smo u pravu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu