Dobrodošli na mojaljekarna.hr!

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na web stranici mojaljekarna.hr posjetitelj pristaje na uvjete korištenja.

Web stranica mojaljekarna.hr i pripadajuća internet ljekarna (web ljekarna, online ljekarna) u vlasništvu su Zdravstvene ustanove Ljekarna Coner. Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner je dalje u uvjetima korištenja Prodavatelj, a korisnik stranica mojaljekarna.hr je Kupac.

PRODAVATELJ 

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner Bjelovar

Adresa: T. G. Masaryka 9, 43000 Bjelovar, Hrvatska

Telefon: 043 638 095

E-mail: ljekarna@coner.hr

OIB: 93400501198

IBAN: HR2424020061100006077

Prodajno mjesto: Ljekarna 3, Prilaz Andrije Hebranga 8a, 43000 Bjelovar, Hrvatska

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner Bjelovar - upisano u registar Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem: MBS 010026398

Temeljni kapital 1.211.000,00 kn uplaćen u cjelosti.

Ravnatelj: Ankica Coner, mag. pharm.

KUPAC 

Prije izvršenja kupovine na mojaljekarna.hr Kupac, odnosno svaka fizička ili pravna osoba koja kupuje proizvode, izjavljuje da se slaže s uvjetima korištenja i bezuvjetno ih prihvaća. Kupac potvrđuje da je upoznat da narudžba proizvoda uključuje plaćanje cijene proizvoda i troška dostave gdje je to primjenjivo te da je obaviješten o uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava jednostrani raskid ugovora. Kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. U suprotonom, Prodavatelj ima pravo uskratiti pružanje svojih usluga i prodaju proizvoda. Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i prihvatio prava zaštite privatnosti. 

Narudžbe u web trgovini Ljekarne Coner mogu napraviti samo punoljetne osobe.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Web stranica mojaljekarna.hr nije zamjena za liječnički pregled niti ljekarničke konzultacije. Informacije na stranici mojaljekarna.hr ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite liječnički pregled kod Vašeg liječnika. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora proizvoda za samoliječenje, opravdanosti ili načina korištenja pojedinog proizvoda posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom. 
Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice mojaljekarna.hr vode na drugu stranicu, ta stranica nije u vlasništvu Ljekarne Coner mojaljekarna.hr i Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama niti se na njih ne odnose ovi Uvjeti korištenja.

Korištenjem web stranice mojaljekarna.hr Kupac je suglasan da mojaljekarna.hr niti Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner neće biti odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice mojaljekarna.hr ili odabirom proizvoda iz internet ljekarne.

Zdravstvena ustanova zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti navedeni sadržaj Uvjeta korištenja i/ili Izjave o privatnosti podataka ukoliko to smatra potrebnim. Kupac prihvaća te izmjene nastavkom korištenja web stranice mojaljekarna.hr. 

Kupac je za zaštitu zaporki osobno odgovoran. Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka niti bilo kakvu štetu na elektroničkim uređajima Kupca do kojih može doći zbog razloga na koje Prodavatelj ne može utjecati poput prekida prijenosa informacija na Internetu. Kupac prihvaća činjenicu da pristup web stranici mojaljekarna.hr ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili u potpunosti isključen.

Prodavatelj zadržava pravo ukinuti korisničke račune Kupaca i/ili odbiti pružiti svoje usluge u slučaju ponašanja koje je Prodavatelj diskrecijski ocjenio neprihvatljivim, odnosno ukoliko je došlo do nepoštivanja navedenih Uvjeta korištenja.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Informacije o proizvodima ponuđenim na mojaljekarna.hr su preuzete s deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične. Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Prodavatelj zadržava pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.

Prije kupovine proizvoda, osobito dermokozmetike, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, preporučamo Vam da se savjetujete s ljekarnikom. Savjetovati se možete telefonski u radnom vremenu ljekarne (pon-pet 7-20 h, sub 8-13 h) na 043 638 095 ili elektronskom poštom na ljekarna@coner.hr.

Mišljenja izražena u recenziji proizvoda su mišljenja korisnika mojaljekarna.hr i ne moraju se podudarati s mišljenjima zaposlenika Zdravstvene ustanove Ljekarna Coner.

Prema važećem zakonu u Hrvatskoj se putem interneta ne smiju prodavati lijekovi. 

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner je prijavila prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode: halmed.hr, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb. (Prodaja medicinskih proizvoda na daljinu)

Sve cijene su izražene u HRK. PDV je uključen u cijenu.

Ukoliko nije drugačije navedeno, popusti na određene brandove se ne odnose na promo i duo pakiranja. Akcije i popusti se međusobno ne zbrajaju i ne kombiniraju.

PROCES KUPOVINE

U sljedećih nekoliko koraka prikazat ćemo Vam proces kupovine.

U izborniku PROIZVODI pronađite proizvod koji Vam odgovara. Proizvodi su razvrstani po namjeni. Tražilica se nalazi u gornjem desnom uglu stranice u koju upisujete odrađeni pojam koji Vas zanima.

Kada ste odabrali proizvod koji Vam odgovara, odaberite količinu/boju/veličinu/nijansu, te pritisnite zelenu ikonicu Dodaj u košaricu. Klikom na nju proizvod je prebačen u Vašu košaricu. U Vašoj košarici možete mijenjati količinu proizvoda te obrisati proizvod ukoliko ga ipak ne želite kupiti. Pregled košarice možete izvršiti klikom na ikonicu Košarica u gornjem desnom uglu stranice.

Pregled vaše košarice je ujedno i prvi korak izrade narudžbe. Kada ste odabrali sve proizvode koje želite kupiti, kliknite na ikonu Izvrši kupnju desno na stranici pregleda košarice. Upišite Vaše podatke ili se prijavite pomoću e-mail adrese i lozinke koju ste odabrali kod registracije nakon čega u tri sljedeća koraka birate adresu dostave, način dostave te plaćanje i na kraju Potvrđujete narudžbu.

Nakon uspješne izrade narudžbe, na Vaš e-mail dobit ćete potvrdu napravljene narudžbe. Ukoliko ne dobijete potvrdni e-mail da je narudžba izvršena, molimo kontaktirajte nas telefonski 043 638 095 ili na info@mojaljekarna.hr kako bi provjerili je li narudžba uspješno izrađena.

Kupoporodajni ugovor je potvrđen od strane Prodavatelja u trenutku kada narudžba dobiva status Paket spreman za podizanje ili Poslano.

Ako trebate pomoć pri izradi narudžbe, slobodno nas kontaktirajte na 043 638 095 radnim danom od 7:00 do 20:00 ili subotom od 8:00 do 13:00 ili e-mailom na info@mojaljekarna.hr.

Kupovina je dozvoljena samo starijima od 18 godina.

BODOVI VJERNOSTI

Kupovinom na mojaljekarna.hr sakupljate bodove vjernosti. Kod opisa svakog proizvoda navedeno je koliko Vam kupovina istog donosi bodova vjernosti, te za koliko kuna popusta te bodove možete zamijeniti. Bodove možete iskoristiti već u sljedećoj narudžbi i to nakon što je narudžba u kojoj ste ih sakupili dobila status POSLANO.

Razdoblje valjanosti bodova je 100 dana od narudžbe kojom su prikupljeni.

Da biste iskoristili bodove vjernosti trebate otići na Vaš korisnički račun>Moji bodovi vjernosti te kliknuti na poveznicu Pretvori moje bodove u kupon. Stvoreni kupon će vrijediti godinu dana od dana pretvorbe bodova. Kod kupona unesite u polje Promo Kod prije završetka kupovine.

U svakoj narudžbi možete iskoristiti samo jedan kupon (kuponi se ne mogu zbrajati).

Na mojaljekarna.hr možete sakupljati i Adiva bodove. Samo nam trebate u napomeni narudžbe poslati broj Vaše Adiva kartice.

Kodovi za popust

Popust ostvarujete upisivanjem koda na desnoj strani stranice procesa kupovine:

Promo kod

Ukoliko nije drugačije navedeno, u dnevne popuste na određene brandove ne spadaju promo i duo pakiranja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama te putem digitalnih novčanika

mojaljekarna.hr koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSpay    Certifikat

Mogućnost obročnog plaćanja:

PBZ card

 • Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club

 • Diners: 2-6 rata

ZABA 

 • MasterCard: 2-12 rata
 • Visa: 2-12 rata

Način plaćanja MasterCard Način plaćanja Maestro Način plaćanja Visa Način plaćanja Diners

Sigurnosni programi koji se koriste prilikom kupnje su: Visa Secure i MasterCard Identity Check.

Visa   MasterCard

Ukoliko ste korisnik KEKS Pay aplikacije, plaćanje ovim putem je najbrže i bez naknada! U procesu kupovine, na stranicama WSpay sustava naplate, odaberite KEKS Pay plaćanje, nakon čega će sustav izraditi QR kod kojeg je potrebno skenirati iz KEKS Pay mobilne aplikacije:

 1. Otvori KEKS Pay
 2. Pritisni KEKS Pay ikona aplikacije ikonicu
 3. Odaberi 'Skeniraj QR kȏd'
 4. Skeniraj QR kȏd

KEKSpay

Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, povrat sredstava izvršit ćemo putem WSpay sustava naplate.  Potrebno je obično nekoliko radnih dana da povrat bude vidljiv na Vašem računu, ovisno o vrsti kartice i banci. Za više informacija o povratu, kontaktirajte svoju banku.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Plaćanje pouzećem

Odaberete li opciju plaćanja pouzećem, narudžbu ćete platiti dostavljaču prilikom dostave.

Plaćanje putem uplate na račun

Nakon izvršenja narudžbe putem e-maila primit ćete potvrdu s bankovnim podacima i brojem narudžbe kako bi mogli izvršiti plaćanje. Vaša pošiljka će biti isporučena kada od banke dobijemo potvrdu o uplati. Kako bi ubrzali proces pripreme narudžbe pošaljite nam potvrdu o uplati na info@mojaljekarna.hr ili broj faksa: 043 221 223. 

Podaci za uplatu putem internet bankarstva ili opće uplatnice:

 • IBAN: HR2424020061100006077
 • Primatelj: Ljekarna Coner
 • Adresa: Masarykova 9
 • Mjesto: 43000 Bjelovar
 • Poziv na broj: broj Vaše narudžbe

Roba će biti rezervirana 5 dana za Vas, a mi ćemo obraditi narudžbu odmah nakon primitka uplate.

Ukoliko ste odabrali plaćanje općom uplatnicom, popunite je prema prikazanom primjeru:

DOSTAVA

1. GLS kurirska služba

Dostavu Vaše narudžbe vrši naš ugovorni partner GLS Croatia.

GLS_logo

U većini slučajeva, obrada narudžbe i dostava traje jedan do četiri radna dana. (subote, nedjelje i praznici isključeni). Ako neke od proizvoda trenutno nemamo na zalihi ljekarne ili je zbog trenutnih popusta i pogodnosti povećan obim posla, obrada narudžbe može potrajati i duže od četiri radna dana(primjerice tjedan nakon akcija Crnog Petka, rođendan naše ljekarne u veljači i sl.) Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu, pričekati da naručeni proizvod postane dostupan ili zamijeniti ga raspoloživim.

Nakon što narudžbu obradimo i paket predamo kurirskoj službi, na Vaš će e-mail stići obavijest da je paket poslan te ga nakon toga možete očekivati sljedeći dan na adresi (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje GLSa: Raspored dostave na otoke. Može se dogoditi da Vaša narudžba status "Poslano" dobije i subotom, ali to znači da će paket biti predan GLSu u ponedjeljak, a kod Vas će biti u utorak, s obzirom da kurirska služba ne vrši prikup subotom.

Jednom kada je Vaša narudžba obrađena i paket spreman, putem sustava za otpremu GLSu prenosimo uobičajene podatke o pošiljci, uključujući i Vašu e-mail adresu te broj mobilnog telefona. Na taj način aktiviraju se opcije fleksibilne dostave. GLS Vas odmah nakon toga putem e-mail poruke i/ili sms-a obavještava o predstojećoj dostavi kao i o standardnom vremenskom okviru dostave. GLS također šalje poveznicu, koja Vas neposredno vodi na GLS-ovog upravitelja dostave (Delivery Manager) gdje imate mogućnost odabira između nekoliko opcija dostave prema vlastitim željama i potrebama.

Ujutro, na dan dostave kad dostavljač skenira paket, automatski ćete dobiti drugu obavijest putem e-mail i/ili sms-a, koja sadrži 3-satni vremenski okvir očekivane dostave. Poruka također sadrži telefonski broj dostavljača i službe za korisnike. U tom se vremenu GLSov upravitelj dostave (Delivery Manager) više ne može koristiti.

U slučaju da je prvi pokušaj dostave neuspješan, automatski ćete dobiti obavijest putem e-maila i/ili sms-a. Poruka sadrži poveznicu koja neposredno vodi na GLSovu stranicu upravitelja dostave (Delivery Manager) gdje sve opcije za dostavu stoje na raspolaganju, i gdje ponovo možete odrediti što će se dalje dešavati sa paketom. 

Ostali načini dostave

Ukoliko želite da paket dostavimo drugim putem, molimo Vas da nas o tome obavijestite napomenom pri izradi ili odmah nakon potvrde narudžbe (telefonom na 043 638 095 ili e-mailom: info@mojaljekarna.hr)

Troškovi dostave

Za iznos narudžbe manji od 50 € trošak dostave snosi naručitelj i ona iznosi 5 € (PDV uključen) za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 50 € dostava je besplatna za sva mjesta u Republici Hrvatskoj. 

Trošak dostave od 5 € uključuje jedno slanje, a svako ponovljeno slanje iste narudžbe naplaćuje se 5 €, bez obzira na iznos narudžbe.

Razmjena paketa, kao rezultat pogrešnog slanja ili pripreme proizvoda s naše strane, besplatna je, a ukoliko imate potrebu zamijeniti zaprimljeni proizvod zbog pogrešne narudžbe ili veličine proizvoda, troškove razmjene snosi naručitelj u iznosu 6 €.

Ostale informacije

Vaše naručene proizvode možete podignuti osobno i u našim ljekarnama u Bjelovaru i Vrbovcu. U tom slučaju ne plaćate troškove dostave bez obzira na iznos narudžbe. Obavijestit ćemo Vas čim pošiljka bude spremna za podizanje.  

Prije isporuke svaki artikl provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.  

JAMSTVO I SERVISNI UVJETI 

Ukoliko određeni artikal ima jamstvo ili podliježe servisnim uvjetima, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Samo uz predočenje računa i jamstvenog lista Kupac može ostvariti svoja prava.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Sukladno  odredbama Zakona o obveznim odnosima (članci 400-422) Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na Kupca kao i  za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na Kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. O postojanju materijalnog nedostatka na kupljenom proizvodu Kupac je dužan odmah obavijestiti Prodavatelja, a najkasnije u roku od 2 mjeseca. Prodavatelj ne odgovara za nedostatke proizvoda koji se pojave na proizvodu nakon proteklog roka dvije godine od kupnje proizvoda.

UPUTE ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi u nastavku ili u elektroničkom obliku na sljedećoj poveznici: Obrazac za jednostrani raskid ugovora 

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

2. Povrat uplaćenog iznosa

Ukoliko jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

3. Povrat robe

Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili nam predate robu.

4. Troškovi povrata robe

Pravo na zamjenu robe ili povrat robe u zamjenu za novac o našem trošku, osim ukoliko izaberete drugi način isporuke, a koji nije najjeftiniji standardni ponuđeni način isporuke možete koristiti u sljedećim slučajevima:

-isporuka robe koja nije naručena,
-isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja,
-isporuka robe koja ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet ljekarne mojaljekarna.hr,
-isporuka neispravne robe (ovo podrazumijeva i kvarove nastale unutar 14 dana od dana preuzimanja pošiljke) ili robe koja ima vidljive greške ili oštećenja.

U navedenim slučajevima u izjavi o jednostranom raskidu ugovora uz naziv proizvoda trebate navesti i opravdan razlog za povrat ili zamjenu, a izjavi priložiti dokaz.

U svim drugim slučajevima izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

5. Odgovornost Kupca za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Primjerak obrasca o jednostranom raskidu:

1. Ime, prezime i adresa potrošača _____________________________

2. Prima: Zdravstvena Ustanova Ljekarna Coner, Prilaz Andrije Hebranga 8a, 43000 Bjelovar, tel. 043 638 095, email: info@mojaljekarna.hr

3. Ja _____________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji sljedeće robe_____________________________________, naručene/primljene dana _________________.

– potpis potrošača (samo ako se ovaj obrazac ispunjava na papiru),

– datum.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora (link)

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

PODNOŠENJE PRIGOVORA 

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Kupac može poslati putem pošte ili elektroničke pošte ili u poslovnim prostorijama/trgovinama Prodavatelja na adresi Prilaz Andrije Hebranga 8a, Bjelovar. Ukoliko se prigovor podnosi u poslovnim prostorijama/trgovinama, Prodavatelj je dužan odmah pisanim putem ovjeriti njegov primitak.

Podaci potrebni za podnošenje prigovora:

1. Poštom na adresu:

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Coner

Prilaz Andrije Hebranga 8a

43000 Bjelovar

2. E-mailom na e-mail adresu: info@mojaljekarna.hr


Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.

Odgovor na prigovor Kupca Prodavatelj će u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Sporovi vezani uz online kupovinu u EU mogu se rješavati i putem ODR (Online Dispute Resolution) platforme kojoj možete pristupiti ovdje. 

PRIVATNOST PODATAKA

Zaštita osobnih podataka i sigurnost

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Coner (mojaljekarna.hr) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zdravstvene Ustanove Ljekarna Coner i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

LJEKARNE CONER  su zaštitu osobnih podataka uskladili s Uredbom EU  2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka
Javni kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka su:
mail: borko@coner.hr
telefon fiksni: 043 221 220
telefaks: 043 221 223

Sigurnu komunikaciju između Vašeg računala i poslužitelja označava mala ikona u obliku lokota u traci adrese Vašeg internet preglednika. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured" te razina enkripcije koja se koristi.

Online plaćanje

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Coner (mojaljekarna.hr) koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSpayCertifikat

Obavijest o kolačićima (Cookies)

Ova internetska stranica, radi boljeg korisničkog iskustva, na Vaš uređaj (računalo, tablet, mobilni telefon) sprema male tekstualne datoteke – kolačiće (engl. cookies). Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete koristiti ovu stranicu, ali Vam neće biti dostupna njezina puna funkcionalnost.

Što je kolačić (engl. cookie)?

Kolačić je mala datoteka koju na Vaš uređaj sprema internetska stranica koju posjetite. Kada prvi put pristupite internetskoj stranici Online Ljekarne Coner - mojaljekarna.hr, u posebnom ćete prozoru biti obaviješteni da stranica koristi kolačiće. Pomoću kolačića se mogu spremiti razne informacije, ali samo uz Vašu privolu. Internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama bez Vašeg odobrenja i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Postavke kolačića možete kontrolirati ili konfigurirati i u vašem internetskom pregledniku.

Najprodavaniji

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu

Kelual akcija