NA KOJI NAČIN STRES UTJEČE NA IZGLED TVOJE KOŽE?

Balansiraš između posla i obitelji i to u često kaotičnoj gradskoj okolini ? S obzirom da živimo u modernom svijetu u kojem je svaka osoba na neki način izložena stresu, bilo poslovnom ili privatnom, on zasigurno ostavlja traga i na tvojoj koži. 

Pročitaj više
Novosti
324 views

Cjeloživotna njega kože sklone aknama

Zdrava i čista koža uistinu je moguća. Pravilnom upotrebom proizvoda za njegu kože moguće je smanjiti nepravilnosti i tragove te osigurati njeno dugotrajno zdravlje.

Pročitaj više
Tegobe
643 views

Kako živjeti sa psorijazom?

Psorijaza je kronična upalna bolest kože i jedna je od najčešćih dermatoloških bolesti koja pogađa približno 3-5% populacije, a obično se javlja u dobi od 10 do 40 godine života. Javlja se i kod žena i kod muškaraca. U 2/3 slučajeva je blaga, dok se u 1/3 razvije u teže oblike. Obično se manifestira crvenim kvržicama koje svrbe i prekrivene su srebrnastim ljuskama.

Pročitaj više
Tegobe
617 views

Eucerin Hyaluron-Filler Boosteri - Vaša 72 sata hidracije

Održavanje optimalne hidracije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Bez prave količine vode koža se isušuje i manje je učinkovita kao zaštitna barijera. Dolaskom toplijih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana. Potrebno je zbog toga hidrirati kožu i danju i noću.

Pročitaj više
Novosti
1622 views

Prhut

Prhut često predstavlja estetski problem, a zapravo se radi o prilično učestalom stanju vlasišta koje zahvaća čak 50% populacije. Nastaje kao posljedica prekomjernog uobičajenog ljuštenja stanica kože vlasišta bez vidljivih znakova upale.

Pročitaj više
Novosti
1261 views

Kako njegovati kožu za vrijeme menopauze

Starenje je prirodan proces, uslijed čega ljudsko tijelo i organizam doživljava mnoge promjene. Jedna od prekretnica koju žene doživljavaju jest menopauza.

Pročitaj više
Novosti
1753 views

Najčešća pitanja o menopauzi

Kada nastupa menopauza?

Pročitaj više
Tegobe
2761 views

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

U suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio serum koji djeluje na promjene kože u fazi menopauze, u razdoblju kada se koža suočava s promjena uzrokovanim hormonalnim varijacijama.

Pročitaj više
Novosti
1329 views

AKNE U PUBERTETU vs AKNE U ODRASLOJ DOBI

KADA KORISTIMO RETINOL U NJEZI? Jeste li znali da tipične kožne lezije akne nisu nužno povezane s dobi? Iako su najzastupljenije u pubertetu, kod 5% stanovništva javljaju se i u odrasloj dobi, većinom kod žena dobi od 25 do 40 godina. 

Pročitaj više
Akne
2308 views

Znate li koliko sok aronije doista utječe na zdravlje?

Aroniju često nazivaju biljkom zdravlja. Taj naziv stekla je zbog brojnih ljekovitih svojstava. Brojna istraživanja pokazala su da je aronija odličan prirodan dodatak u prevenciji bolesti, a također pomaže i ubrzati ozdravljenje nakon što je bolest nastupila.

Pročitaj više
Novosti
4553 views
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu