NA KOJI NAČIN STRES UTJEČE NA IZGLED TVOJE KOŽE?

Balansiraš između posla i obitelji i to u često kaotičnoj gradskoj okolini ? S obzirom da živimo u modernom svijetu u kojem je svaka osoba na neki način izložena stresu, bilo poslovnom ili privatnom, on zasigurno ostavlja traga i na tvojoj koži. 

Pročitaj više
324 views

Eucerin Hyaluron-Filler Boosteri - Vaša 72 sata hidracije

Održavanje optimalne hidracije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Bez prave količine vode koža se isušuje i manje je učinkovita kao zaštitna barijera. Dolaskom toplijih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana. Potrebno je zbog toga hidrirati kožu i danju i noću.

Pročitaj više
1622 views

Prhut

Prhut često predstavlja estetski problem, a zapravo se radi o prilično učestalom stanju vlasišta koje zahvaća čak 50% populacije. Nastaje kao posljedica prekomjernog uobičajenog ljuštenja stanica kože vlasišta bez vidljivih znakova upale.

Pročitaj više
1261 views

Kako njegovati kožu za vrijeme menopauze

Starenje je prirodan proces, uslijed čega ljudsko tijelo i organizam doživljava mnoge promjene. Jedna od prekretnica koju žene doživljavaju jest menopauza.

Pročitaj više
1753 views

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

U suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio serum koji djeluje na promjene kože u fazi menopauze, u razdoblju kada se koža suočava s promjena uzrokovanim hormonalnim varijacijama.

Pročitaj više
1329 views

Znate li koliko sok aronije doista utječe na zdravlje?

Aroniju često nazivaju biljkom zdravlja. Taj naziv stekla je zbog brojnih ljekovitih svojstava. Brojna istraživanja pokazala su da je aronija odličan prirodan dodatak u prevenciji bolesti, a također pomaže i ubrzati ozdravljenje nakon što je bolest nastupila.

Pročitaj više
4553 views

SUPRADYN IMUNO BOOST – MOJA BOOST DOZA ZDRAVLJA

U ovo izazovno vrijeme u kojem se nalazimo, zaštititi svoj imunološki sustav je prijeko potrebno za  normalno funkcioniranje organizma. Imunološki sustav je kompleksna i višeslojna mreža specijaliziranih organa, tkiva, stanica i kemijskih spojeva.

Pročitaj više
Marina Johović
1238 views

Novi proizvodi u Ljekarnama Coner - siječanj 2022

Neki od noviteta u našim ljekarnama

Pročitaj više
998 views

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum

ISPUNJAVA BORE, SMANJUJE HIPERPIGMENTACIJU I POBOLJŠAVA ELASTIČNOST KOŽE U 2 TJEDNA

Pročitaj više
1131 views

Novi proizvodi u Ljekarnama Coner - rujan 2020

Noviteti dermokozmetike, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda u ljekarnama

Pročitaj više
1155 views
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu