U suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio serum koji djeluje na promjene kože u fazi menopauze, u razdoblju kada se koža suočava s promjena uzrokovanim hormonalnim varijacijama.

Menopauza predstavlja jednu trećinu života žene i stoga je ključno o toj temi razgovarati što češće. U Vichyju potiču žene da svoje godine nose ponosno, da o svojim problemima razgovaraju otvoreno i da se u svojoj koži osjećaju sigurno. Menopauza nas ne bi trebala iznenaditi i za nju bi se trebalo pripremiti, a zdrave navike uvelike mogu pomoći u sprječavanju negativnih posljedica. Mijenjaju se način razmišljanja i životne navike, a tom važnom periodu u životu žene treba na adekvatan način prilagoditi i njegu kože.

Zahvaljujući stručnosti o menopauzi, u suradnji s dermatolozima, Vichy je razvio cjelovite dermokozmetičke tretmane koji reagiraju na promjene kože uzrokovane hormonalnim varijacijama u svakoj fazi menopauze.

Već 20 godina Vichy prati žene u ovoj važnoj fazi njihova života, a sada ponovno potvrđuje svoju predanost ženama nudeći im rješenje u obliku Neovadiol MENO 5 BI-seruma za kožu u peri i postmenopauzi.

Novi Neovadiol MENO 5 BI-serum uspješno se bori protiv pet glavnih izazova kože lica s kojima se susreću žene u menopauzi, a to su: bore, ovješenost, staračke pjege, suhoća te gubitak sjaja kože.

Dvofazna nježna i mirisna tekstura predstavlja inovaciju u formuli seruma:

- Vodena faza sastoji se od optimalno koncentriranih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka: Proxylane, ekstrakta sjemena sene, vitamina B3-Cg, glikolne kiseline i Vichy vulkanske vode.

- Uljna faza obogaćena je vitaminom E i Omega 6-9 masnim kiselinama za ugodu i mekoću kože nakon nanošenja.

Korištenje je vrlo jednostavno. Dovoljno je proizvod protresti, pritisnuti i nanijeti na kožu.

Kako bi njega kože u menopauzi bila upotpunjena, slijedite Vichyjev protokol: nakon nanošenja nekoliko kapi Neovadiol MENO 5 BI-seruma za kožu u peri i postmenopauzi, nanesite Neovadiol njegu za područje oko očiju i usana, a potom Neovadiol dnevnu njegu .

Svake godine 25 milijuna žena prođe kroz menopauzu, a do 2025. u svijetu će biti 1,2 milijarde žena u postmenopauzi. To je prirodan proces koji u prosjeku počinje u 51. godini života žene. Stoga su u Vichyju kreirali Facebook grupu Nema pauze u menopauzi, kako bi sve žene mogle otvoreno govoriti o problemima s kojima se susreću u ovom izazovnom razdoblju života. Ova grupa je sigurno mjesto koje za cilj ima poticanje otvorenog dijaloga, dijeljenje iskustava, i pružanje stručnih savjeta što su prepoznale brojne članice koje redovno dijele vlastita iskustva te su podrška jedne drugima.

Važno je napomenuti, da u Vichyju osim o zdravlju žena brinu i o ekologiji, pa će tako do 2023. godine sva ambalaža biti izrađena od 25% recikliranog papira iz ekoloških izvora.

Povezani proizvodi

Vichy

Vichy Neovadiol Dnevna njega za gustoću i punoću kože u perimenopauzi normalna do...

39,13 € 295,59 Kn
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Vichy

Vichy Neovadiol Meno Bi-5 Serum

44,80 € 338,42 Kn
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Vichy

Vichy Neovadiol Meno njega za područje oko očiju i usana

30,00 € 226,60 Kn
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja