Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje kreditnim karticama obavljate na siguran način preko WsPay Payment Gateway servisa za Internet naplatu (http://www.wspay.info). Ovaj servis koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL), te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. 

Mogućnost obročnog plaćanja:

PBZ card

  • Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club

  • Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn)

  • MasterCard: 2-12 rata
  • Visa: 2-12 rata

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, povrat sredstava izvršit ćemo putem WSpay sustava naplate.  Potrebno je obično nekoliko radnih dana da povrat bude vidljiv na Vašem računu, ovisno o vrsti kartice i banci. Za više informacija o povratu, kontaktirajte svoju banku.

Način plaćanja MastarCard Način plaćanja Maestro Način plaćanja Visa 

Sigurnosni programi koji se koriste prilikom kupnje su: Verified by Visa i MasterCard SecureCode™.

Visa   MasterCard

Plaćanje pouzećem

Odaberete li opciju plaćanja pouzećem, narudžbu ćete platiti dostavljaču prilikom dostave.

Plaćanje putem KEKS Pay aplikacije

Ukoliko ste korisnik KEKS Pay aplikacije, plaćanje ovim putem je najbrže i bez naknada! U procesu kupovine odaberite KEKS Pay plaćanje, nakon čega će sustav izraditi QR kod kojeg je potrebno skenirati iz KEKS Pay mobilne aplikacije:

  1. Otvori KEKS Pay
  2. Pritisni plus-icon.svg ikonicu
  3. Odaberi 'Skeniraj QR kȏd'
  4. Skeniraj QR kȏd

Plaćanje putem uplate na račun

Nakon izvršenja narudžbe putem e-maila primit ćete potvrdu s bankovnim podacima i brojem narudžbe kako bi mogli izvršiti plaćanje. Vaša pošiljka će biti isporučena kada od banke dobijemo potvrdu o uplati. Kako bi ubrzali proces pripreme narudžbe pošaljite nam potvrdu o uplati na info@mojaljekarna.hr ili broj faksa: 043 221 223. 

Roba će biti rezervirana 3 dana za Vas, a mi ćemo obraditi narudžbu odmah nakon primitka uplate.

Ukoliko ste odabrali plaćanje općom uplatnicom, popunite je prema prikazanom primjeru:

Za sva pitanja nas kontaktirajte na info@mojaljekarna.hr ili 043 638 095.

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja