Zaštita osobnih podataka i sigurnost

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Coner (mojaljekarna.hr) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zdravstvene Ustanove Ljekarna Coner i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sigurnu komunikaciju između Vašeg računala i poslužitelja označava mala ikona u obliku lokota u traci adrese Vašeg internet preglednika. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured" te razina enkripcije koja se koristi.

Online plaćanje

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Coner (mojaljekarna.hr) koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSpayCertifikat

Kako mogu prestati primati biltene?

Žao nam je što odlazite! Postoje mnogi načini na koje možete prestati primati naš bilten, na primjer:

klikom na vezu za odjavu s biltena na dnu naše poruke e-pošte.

Putem naše korisničke podrške info@mojaljekarna.hr. Kada šaljete zahtjev za prestanak primanja biltena ili newslettera na našu korisničku podršku, molimo da pripazite da šaljete s mail adrese koja je prijavljena na bilten ili navedite email adresu u email poruci.

 

O PRAVILIMA PRIVATNOSTI

 

Društvo LJEKARNA CONER BJELOVAR sa sjedištem u Bjelovaru na adresi Tomaša G. Masaryka 9, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem (MBS) 010026398 , OIB: 93400501198 (dalje u tekstu: „LJEKARNA CONER) kao pružatelj usluga web stranice https://mojaljekarna.hr/ zauzima se za zaštitu privatnosti osobnih podataka.

 

LJEKARNA CONER posvećena je zaštiti i poštivanju Vaše privatnosti. Pročitajte ova Pravila privatnosti pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako LJEKARNA CONER prikuplja Vaše osobne podatke te kako će se oni koristiti. U pogledu osobnih podataka LJEKARNA CONER je "voditelj obrade", odnosno onaj koji određuje potrebe za koje i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.

 

Ova Pravila privatnosti objašnjavaju kako LJEKARNA CONER prikuplja, koristi i upravlja Vašim osobnim podacima koji se nalaze na web stranici i koji su LJEKARNA CONER dostupni korištenjem web stranice https://mojaljekarna.hr/

 

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1., u daljnjem tekstu: „Opća uredba o zaštiti podataka“), koja je u punoj primjeni od dana 25. svibnja 2018. godine u Republici Hrvatskoj i svim zemljama članicama Europske unije, kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18, u daljnjem tekstu: „Zakon“) odnosno sukladno pravnom okviru zaštite osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji te najboljoj europskoj praksi, LJEKARNA CONER je kao voditelj obrade osobnih podataka korisnika svojih usluga, izradio je ova Pravila privatnosti.

 

Pravila privatnosti temelje se na sljedećim načelima obrade osobnih podataka:

·         načelu zakonitosti, transparentnosti i najbolje prakse;

·         načelu ograničene obrade i smanjenju količine podataka;

·         načelu točnosti i potpunosti osobnih podataka;

·         načelu ograničene pohrane;

·         načelu cjelovitosti i povjerljivosti podataka;

·         načelu odgovornosti;

·         načelu povjerenja i poštene obrade;

·         načelu oportunosti (svrhe obrade); i

·         načelu obrade u neimenovanom (anonimiziranom) obliku.

 

Ova Pravila privatnosti primjenjuje su na sve usluge koje nudi LJEKARNA CONER, pri čemu je cilj Pravila privatnosti na jasan i transparentan način upoznati Vas kao korisnika s postupcima obrade Vaših osobnih podataka i Vašim pravima. Prije svega, Vi kao korisnik možete se u svakom trenutku obratiti LJEKARNA CONER sa zahtjevom za izmjenom ili dopunom i/ili ažuriranjem podataka koji se na Vas odnose, kao i sa zahtjevom za očitovanje o tome u koje svrhe želite ili ne želite da se Vaši podaci obrađuju.

 

Ako želite kontaktirati LJEKARNA CONER u vezi ovih Pravila privatnosti ili u vezi Vaših osobnih podataka, molimo Vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

 

LJEKARNA CONER BJELOVAR

Tomaša G. Masaryka 9, Bjelovar

 

 

Službenika za zaštitu podataka možete dobiti na: dpo@visioncompliance.eu

 

 

 

 

Kako i kada LJEKARNA CONER prikuplja Vaše osobne podatke?

 

LJEKARNA CONER prikuplja Vaše osobne podatke kada je to potrebno za ostvarivanje Vaših potreba kao korisnika usluge ili za potrebe poslovanja LJEKARNA CONER:

 

a)           u trenutku kada pristupite web stranici https://mojaljekarna.hr/  LJEKARNA CONER će prikupit Vašu IP adresu koja se, također, smatra osobnim podatkom;

b)          situacije u kojima LJEKARNA CONER prikuplja druge vrste podataka kao što su (i) datum i vrijeme pristupa na web stranicu, (ii) informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o (iii) operativnom sustavu Vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama.  LJEKARNA CONER može prikupljati informacije o klikovima i Vašem pristupu web stranici https://mojaljekarna.hr/ ;

c)           prilikom prijave na račun otvoren na stranici, LJEKARNA CONER će prikupiti Vašu e-mail adresu;

d)          prilikom vaše narudžbe na web stranici, LJEKARNA CONER će zatražiti pružanje određenih informacija (osobnih podataka) kao što su ime i prezime, e-mail adresa i broj telefona;

e)          prilikom narudžbe na web stranici https://mojaljekarna.hr/ od Vas kao korisnika usluga odnosno primatelja drugih obavijesti o posebnim popustima, akcijama te novostima unutar LJEKARNA CONER. Kao voditelj obrade, LJEKARNA CONER će od Vas kao naručitelja zatražiti unos informacija o korisniku usluga (osobnih podataka) kao što su e-mail adresa, ime i prezime te broj telefona. Pravna osnova za obradu tih podataka je privola. Dakle, kada se prijavljujete za primanje obavijesti o posebnim popustima, akcijama i novostima unutar LJEKARNA CONER, unosom svojih podataka na web stranici  https://mojaljekarna.hr/   dajete privolu za obradu unesenih osobnih podataka. Privolu možete povući u svakom trenutku obaviješću na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka dpo@visioncompliance.eu ,

f)            kada kontaktirate službu za korisnike LJEKARNA CONER  i zatražite pomoć                   ili postavite neko pitanje kako bi LJEKARNA CONER ostvario neko od Vaših prava zajamčenih važećim propisima;

g)           kada se LJEKARNA CONER obratite putem društvenih mreža LJEKARNA CONER prikuplja podatke koje ste ostavili dostupnima prilikom postavljanja upita ili zahtjeva;

h)          kada  postavite bilo kakav upit vezan uz ponudu usluge, LJEKARNA CONER će obradit Vaše kontakte i/ili druge podatke koje dostavljate prilikom slanja upita;

 

 

Gore navedene određene kategorije Vaših osobnih podataka LJEKARNA CONER prikuplja ili na temelju privole koja Vam je prikazana prilikom dolaska na web stranicu https://mojaljekarna.hr/ putem skočnog prozora, ili na temelju legitimnog interesa (primjerice u slučajevima kada se radi o kolačićima koji su nužni za funkcioniranje web stranice https://mojaljekarna.hr/  ili kada Vam već kao svom korisniku LJEKARNA CONER šalje neke zanimljive obavijesti) ili kako bi LJEKARNA CONER izvršio svoje obveze koje proizlaze iz važećih propisa Republike Hrvatske.

 

 

Ako se obrada temelji na Vašoj privoli imate pravo u bilo kojem trenutku tu privolu povući. O povlačenju privole potrebno je obavijestiti voditelja obrade na e-mail: dop@visioncompliance.eu ili na adresu Ulice Republike Austrije 23, 10 000 Zagreb. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

 

Obratite pažnju na obvezan obim podataka koji LJEKARNA CONER traži od Vas jer u slučaju da korisnik ne pružite tražene informacije koje su određene kao obvezne da bi se izvršili za njih tražena ili očekivana aktivnost, takvom korisniku nažalost neće biti dopušteno uključivanje u istu, jer će bez traženih podataka aktivnost biti tehnički neprovediva. 

 

LJEKARNA CONER ne prikuplja podatke o djeci. Ako se LJEKARNA CONER uvjeri kako su takvi podaci preneseni bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina LJEKARNA CONER će ih uklonit bez odgađanja.

 

Koje podatke i u koju svrhu LJEKARNA CONER prikuplja direktno od Vas?

 

Tipične kategorije podataka koje LJEKARNA CONER prikuplja od korisnika su sljedeće: ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona i druge informacije koje Vi pružite kada komunicirate s LJEKARNA CONER putem telefona ili e-pošte.

 

Vaše osobne podatke LJEKARNA CONER radi:

·       izvršenja usluge, ispunjenja ugovora ili drugog načina osiguranja pružanja tražene usluge;

·       korištenja svih usluga na web stranici https://mojaljekarna.hr/

·       što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit i obradu Vaših zahtjeva;

·       statističke obrade podataka;

·       slanja materijala, ponuda i kontaktiranja;

·       poboljšanja kvalitete sadržaja, funkcionalnosti i usluga;

 

 

Kakva prava na privatnost imate?

 

Imajte na umu da u bilo kojem trenutku imate pravo od LJEKARNA CONER zatražiti sljedeće:

 

 

 

 

·       da Vam LJEKARNA CONER omogući pristup Vašim osobnim podacima;

 

 

 

LJEKARNA CONER možete pitati koje Vaše osobne podatke koristi, a možete i tražiti pristup tim osobnim podacima. Imate pravo znati svrhu obrade, koje kategorije Vaših osobnih podataka se čuvaju, tijela ili kategorije tijela s kojima se Vaši osobni podaci dijele, razdoblje zadržavanja Vaših osobnih podataka, kao i izvor podataka u slučaju kada se podaci neizravno prikupljaju.

 

Možete kontaktirati LJEKARNA CONER ukoliko želite kopiju nekih ili svih osobnih podataka koje on čuva o Vama.

 

 

 

·       zatražiti ispravak pogrešnih podataka;

 

LJEKARNA CONER želi da su Vaše osobne informacije točne i ažurne. Možete tražiti LJEKARNA CONER da se isprave ili uklone informacije koje mislite da su netočne ili zastarjele.

 

 

·       zatražiti brisanje osobnih podataka;

 

Možete tražiti od  LJEKARNA CONER da zaustavi obradu ili čak brisanje Vaših osobnih podataka. Ukoliko su Vaši osobni podaci potrebni LJEKARNA CONER za obavljanje neke ugovorne obveze prema Vama, LJEKARNA CONER bi mogao prestati biti sposoban za izvođenje takvih ugovornih obveza. Također, ukoliko su Vaši osobni podaci potrebni kako bi mogli ostvariti određene zakonske obveze (npr. porezne obveze), Vaš zahtjev se možda neće moći ostvariti.

 

 

·       Ograničavanje pristupa Vašim podacima (LJEKARNA CONER i/ili trećim osobama) u određenim procesima ili u potpunosti;

 

Ukoliko želite pobijati točnost podataka, ili LJEKARNA CONER više ne treba Vaše osobne podatke za svrhu obrade, ali su oni Vama potrebni za uspostavljanje, izvršenje ili obradu pravnih zahtjeva ili ste se protivili obradi po osnovi koju LJEKARNA CONER smatra legitimnom, imate pravo tražiti ograničavanje obrade osobnih podataka.

 

·       podnijeti prigovor na način kako LJEKARNA CONER koristi Vaše podatke;

 

Sjetite se da imate pravo na prigovor obradi osobnih podataka koja se temelji na pravnoj osnovi koju LJEKARNA CONER smatra legitimnom.

 

 

·       zahtijevati prijenos podataka drugom vršitelju obrade (prenosivost prava);

 

Ukoliko se obrada temelji na Vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od LJEKARNA CONER prijenos podataka drugom vršitelju obrade.

 

 

Kako biste ostvarili bilo koje od gore navedenih prava molimo koristite kontakt podatke navedene na početku Pravila privatnosti.

 

Ukoliko smatrate da se Vaša prava ne poštuju imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

Gdje se čuvaju Vaši osobni podaci?

 

Osobne podatke koje LJEKARNA CONER prikupi o Vama čuvaju se u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca. Zaštitu podataka LJEKARNA CONER uzima ozbiljno i poduzima razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni.

 

Obrađeni podaci pohranjuju se u LJEKARNA CONER prostorijama i IT sustavima.

 

LJEKARNA CONER će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe. Sve ovlaštene osobe potpisuju izjavu o povjerljivosti.

 

Prikupljeni podaci za svrhe navedene u ovim Pravilima privatnosti biti će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je to potrebno za ispunjenje navedenih svrha. Vaši se osobni podaci neće čuvati u obliku koji omogućuje da budete identificirani duže nego što LJEKARNA CONER razumno smatra da je neophodno za ostvarenje svrhe za koju su prikupljeni ili obrađeni. LJEKARNA CONER će određene osobne podatke čuvati u vremenskom periodu koji propisuje zakon odnosno propis koji obvezuje LJEKARNA CONER na čuvanje podataka (više pod ˝Koliko dugo će LJEKARNA CONER zadržati Vaše osobne podatke? ˝).

 

U slučaju da ste LJEKARNA CONER dali privolu (primjerice, pretplatili ste se na newsletter, odabrali određenu kategoriju kolačića na korištenje), vaše osobne podatke će LJEKARNA CONER obrađivat do povlačenja privole. Ukoliko izjavite osnovani prigovor na obradu osobnih podataka temeljem legitimnog interesa, LJEKARNA CONER Vaše osobne podatke neće obrađivati u budućnosti.

 

Uz sve navedeno, važno je istaknuti sljedeće; ukoliko je pokrenut sudski, upravni ili izvansudski postupak, osobni se podaci mogu pohraniti do kraja takvog postupka, uključujući i moguće razdoblje za izjavljivanje pravnih lijekova.

 

Razmjenjuje li LJEKARNA CONER podatke s trećim osobama?

 

LJEKARNA CONER je zaštita privatnosti važna, stoga LJEKARNA CONER nikada neće dijeliti Vaše osobne podatke s trećim osobama osim za svrhe opisane u ovim Pravilima privatnosti. O dijeljenju i prijenosu podataka LJEKARNA CONER će Vas uvijek obavijestiti.

 

LJEKARNA CONER surađuje i s drugim društvima. To znači da ponekad dijeli Vaše osobne podatke, koristeći sigurne IT sustave. U tom slučaju se podaci prenose na servere koji se nalaze u EU ili u zemlji koja osigurava adekvatnu razinu zaštite u skladu s EU zakonodavstvom.

 

U nekim slučajevima, partneri LJEKARNA CONER koji pružaju usluge u ime ili za LJEKARNA CONER mogu Vaše podatke obraditi izvan Europske unije. Međutim, ugovori LJEKARNA CONER sklapa s takvim subjektima obvezuju ih da s Vašim podacima postupaju s posebnim sigurnosnim mjerama u skladu s propisima na snazi u državama članicama Europske unije. U slučaju prijenosa podataka u SAD LJEKARNA CONER će Vas tražit dopuštenje s obzirom na posljedice presude ˝Schrems II˝ te proglašenje Privacy Shield-a nevaljanim. Također, ukoliko ugovorni partner LJEKARNA CONER ima sjedište u SAD-u, LJEKARNA CONER će revidirat postojeće ugovore te provjeriti sigurnosne standarde koje njegov partner jamči kako bi se osigurala zaštita svih ispitanika sa najnovijim standardima odobrenim i sugeriranim od strane nadležnih institucija.

 

Svrhe u koje LJEKARNA CONER dijeli podatke s  pouzdanim partnerima su na primjer, potrebe marketinga, održavanja web stranice https://mojaljekarna.hr/ druge usluge. Ti davatelji usluga su dužni, prema relevantnim ugovorima, koristiti podatke koji su im povjereni samo u skladu sa smjernicama i isključivo u svrhu koju je LJEKARNA CONER strogo odredio. Također, LJEKARNA CONER ih obvezuje da adekvatno zaštitite Vaše podatke i da ih smatraju poslovnom tajnom.

 

Koliko dugo će LJEKARNA CONER zadržati Vaše osobne podatke?

 

LJEKARNA CONER neće zadržati Vaše osobne podatke dulje od razdoblja za koje su podaci potrebni kako bi se ispunila svrha njihovog korištenja, a najdulje na razdoblje od 3 godine, osim u iznimnim slučajevima kada je zakonom propisan duži rok čuvanja podataka (primjerice, podatke vezane uz ostvarivanje Vaših prava za zaštitu privatnosti će čuvati trajno, podatke o računima čuvati će 11 godina).

 

Detaljnije o rokovima čuvanja podataka možete saznati kontaktirajući službenika za zaštitu podataka LJEKARNA CONER na e-mail adresu dpo@visioncompliance.eu .

 

Za što će LJEKARNA CONER koristiti Vaše osobne podatke?

 

LJEKARNA CONER može koristiti Vaše osobne podatke na nekoliko različitih načina, uglavnom za obavljanje svojih zakonskih i drugih obveza prema Vama, ali ponekad i za poboljšanje Vašeg iskustva korištenja web stranice https://mojaljekarna.hr/ i sigurnosnih razloga.

 

Svrhe u koje LJEKARNA CONER koristi Vaše osobne podatke opisane su u ovim Pravilima privatnosti, a ukoliko se Vaši podaci budu obrađivali u druge svrhe bit ćete obaviješteni prije provođenja takve (nove) obrade.

 

Newsletter

 

LJEKARNA CONER Vam želi poslati informacije  o posebnim beneficijama, popustima, akcijama, novostima LJEKARNA CONER ili u edukativne svrhe. Imajte na umu da u svakom trenutku možete odustati od primanja istih koristeći se svojim pravima navedenim u ovim Pravilima privatnosti. Za prijavu na LJEKARNA CONER prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke: ime i prezime, e-mail adresu.

 

Videonadzor

 

LJEKARNA CONER u svojim poslovnim prostorijama koristi sustav videonadzora.

 

Na ulazu u perimetar snimanja LJEKARNA CONER će Vas kao voditelj obrade obavijestiti o snimanju. Sustavom videonadzora obrađuju se podaci kao što je vaša fizionomija, kretanje, boja kose i boja očiju. Sustav videonadzora koristi se radi zaštite imovine i sigurnosti kako radnika tako i drugih koji posjećuju naše poslovnice, a snimke se čuvaju u maksimalnom trajanju od 6 mjeseci. Pravni osnov obrade u odnosu na posjetitelje poslovnih prostorija LJEKARNA CONER je legitiman interes, dok je u odnosu na radnike zaposlene LJEKARNA CONER izvršenje obveza koje proizlaze iz propisa o zaštiti o radu.

 

Više o sustavu videonadzora pročitajte u Pravilniku o videonadzoru.

 

Kolačići

 

Kako bi održavali web stranicu i osigurali da njezine funkcionalnosti budu na očekivanoj razini, LJEKARNA CONER koristi tehnologiju poznatu kao "kolačići".

 

Kolačići su male datoteke koje se šalju na Vaše računalo i kojima LJEKARNA CONER može kasnije pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni. Zahvaljujući kolačićima možete bez poteškoća pretraživati web stranice LJEKARNA CONER. Kolačići pokazuju ono što zanima Vas i druge posjetitelje web stranice, a što pomaže u poboljšanju web stranice.

 

Više o kolačićima pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića .

 

Druge web stranice

 

Ova Pravila privatnosti odnose se samo na upotrebu i korištenje podataka koje LJEKARNA CONER prikuplja od korisnika (ispitanika). Druge web stranice kojima se može pristupiti putem web stranice https://mojaljekarna.hr/ imaju vlastite izjave o povjerljivosti i prikupljanju podataka te načine njihovog korištenja i objavljivanja.

 

LJEKARNA CONER nije odgovoran za načine i uvjete rada trećih strana.

 

LJEKARNA CONER prikuplja i obrađuje osobne podatke putem interakcija korisnika na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram. LJEKARNA CONER odnosno odgovorne osobe imenovane od strane LJEKARNA CONER imaju uvid u poruke i/ili objave na spomenutim društvenim mrežama, međutim osobne podatke prikupljene putem istih, osobito one sadržane u porukama, LJEKARNA CONER ne pohranjuje te dodatno ne obrađuje osim u svrhe navedene u ovim Pravilima.

 

LJEKARNA CONER koristi poslovni profil koristeći usluge Facebook-a i Instagram-a, a o njihovim Pravilima privatnosti odnosno izjavama o povjerljivosti kao i o načinu na koji oni koriste Vaše osobne podatke možete pogledati na:

 

 

FACEBOOK ONLINE

https://www.facebook.com/privacy/policy/?entry_point=data_policy_redirect&entry=0

INSTAGRAM ONLINE

 

https://privacycenter.instagram.com/policy/?entry_point=ig_help_center_data_policy_redirect

 

U slučaju da imate pitanja vezano uz prikupljanje i obradu podataka od strane Facebook-a i/ili Instagram-a ili želite ostvariti neko od svojih prava zajamčenih Općom uredbom o zaštiti podataka kontaktirajte:

 

 

ZA FACEBOOK:

FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

 

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

 

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

 

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu Facebook-a, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 

 

 

 

ZA INSTAGRAM:

FACEBOOK IRELAND Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska

 

Kontakt službenika za zaštitu podataka:

 

https://www.facebook.com/help/contact/540977946302970

 

Ukoliko niste zadovoljni načinom na koji se prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci možete se obratiti vodećem nadzornom tijelu za Instagram, Irskom povjereniku za zaštitu podataka ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka Republike Hrvatske.

 

 

 

Stupanja na snagu te promjene pravila o privatnosti

 

Ova Pravila stupaju na snagu objavom na web stranici https://mojaljekarna.hr/  

 

LJEKARNA CONER zadržava pravo izmjene i dopune Pravila privatnosti te će isti biti objavljeni na web stranici.


 [A1]Staviti link na Pravila o korištenju kolačića.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu