Online plaćanje

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! Koristimo WsPay servis za Internet naplatu http://www.wspay.info, koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) , te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem virtualne privatne mreže (VPN) koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o Vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Zaštita osobnih podataka

Sigurnu komunikaciju između Vašeg računala i poslužitelja označava mala ikona u obliku lokota na dnu Vašeg internet preglednika. Ako strelicu miša dovedete iznad lokota, pojavit će se natpis "SSL Secured" te razina enkripcije koja se koristi.

Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza - prvenstveno za obrađivanje narudžbi i odgovaranje na Vaše upite. Zdravstvena ustanova Ljekarna Coner informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zdravstvene ustanove Ljekarne Coner i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Proizvod dodan na listu favorita
Proizvod je dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja