Što znači SPF?

Najčešća pitanja o zaštiti za sunce

Pročitaj više
1481 views

Istine i mitovi o celulitu

Iako prihvaćamo i volimo svoje tijelo, toplije nas vrijeme redovito podsjeti na karakteristična udubljenja koja poželimo ispeglati. Ima li celulit rješenja, koji su mu uzroci i kako se boriti pročitajte u tekstu. Također, donosimo nekoliko istina i mitova o celulitu koje valja poznavati.

Pročitaj više
1784 views

Kakva je koža sklona alergijama i kako je njegovati?

Koža se crveni, pojavljuje se osip, svrbi, zateže vrlo je osjetljiva i sam dodir stvara neugodu?

Pročitaj više
1578 views

Što trebamo znati o hiperpigmentacijama

Zbog pretjerane proizvodnje melanina, prirodnog pigmenta koji koži, kosi i očima daje boju, dolazi do tamnjenja i neujednačene pigmentacije na manjim područjima kože. Iako hiperpigmentacije mogu nastati na bilo kojem dijelu kože tijela, najčešće se pojavljuju na koži lica i ruku.

Pročitaj više
1709 views

Zašto je nova Bepanthol SensiControl hidratantna krema izvrsna njega suhe, atopijske kože?

Atopijski dermatitis dobro je prvo razumjeti. Ovdje je najvažnija edukacija roditelja djece s atopičnom kožom odnosno odraslih s istim kožnim oboljenjem. Valja pronaći moguće okidače izbijanja ekcema te ih pokušati izbjegavati i na kraju redovito i pravilno njegovati atopičnu kožu. Dosljedna, učinkovita njega dokazano olakšava simptome i održava kožu mirnom duže vrijeme.

Pročitaj više
Mihaela Coner
5482 views

Suha ili dehidrirana koža? Kako prepoznati i razlikovati suhu od dehidrirane kože.

Hladniji dani ostavljaju trag na našoj koži. Niske temperature, oštar, jak vjetar i suhi zrak u zatvorenim prostorijama utječu na nedostatak vlage u koži koja nakon toga ostaje suha, peruta se, zateže i svrbi. U tekstu donosimo informacije o tome kako prepoznati i razlikovati suhu od dehidrirane kože te kako je njegovati.

Pročitaj više
1367 views

3 savjeta o noćnim kremama

Jeste li znali da vaša koža noću provodi određene procese koje možete i potaknuti pravilnom njegom? Saznajte kako to možete učiniti u našem blog postu.

Pročitaj više
690 views

Infografika o zaštiti od sunca

Informacije o zaštiti od sunca.

Pročitaj više
542 views

Zašto je važno baš svake večeri očistiti lice prije spavanja?

Ostavimo li maskaru, puder, pa i samo toniranu kremu na licu tijekom spavanja, ne samo da ćemo uprljati svoje jastučnice, već činimo i nešto grozno koži svojeg lica. Šminka će zatvoriti pore, a zajedno s bakterijama koje smo pokupili na gradskom zraku napravit će upalu i probudit ćemo se s vrlo neugodnim i nimalo privlačnim prištićem

Pročitaj više
522 views

SPF Faktor

SPF (Sun Protection Factor) mjera je za vrijeme  potrebno da na nezaštićenoj koži dobijemo opekline od sunca u odnosu na vrijeme u kojem bi došlo do opeklina kada bismo nanijeli proizvode za zaštitu.

Pročitaj više
479 views
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu